Ben 87 puanla başvuracaktım, mesleğin çalışma koşullarının bana göre olmamasından ve galiba sürekli rotasyonda olmasından dolayı başvurmaktan vazgeçtim.
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar, herkese başarılar.
bornova35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@karagergedan kesinlikle, kazandıktan sonra bu forumda kazanamayan arkadaşlarımızıda düşünüp bir anlık sevinç ve mutlulukla yazacağımız cümlelerede dikkat etmemiz gerekir. Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.
-
Saygıdeğer arkadaşlarım, herkesin gergin ve artık katlanılması çok zor bir ruh halinde olduğunun farkındayım. Mülakata girdikten sonra 30 gün içinde açıklancak umuduyla buralara kadar gelmemiz, ve gerçekten şu süreçte sürekli duyumlarla yaşamamız ve sonunda hüsrana uğramamız veya ne deniliyorsa.
Öncelikle şunu belirteyim, insanların kurumu aradığında “biz de bilmiyoruz / bize gelirse zaten açıklanır” tarzı cevap vermelerini değilde “aramayın” vb. söylemler ile cevap verilmesine hakları olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda kurumu eleştiren arkadaşlarımıza kimsenin çıkıp yapmayın deme hakkı olmamalı.(Tabi doğru üslup ile yapılan eleştiriler için konuşuyorum.)Bizler bu mülakat sürecinde gördük ki -özellikle @paretowilfredo arkadaşımızın dediği gibi- bu kurumda kesin denen bir olgu yok. Her şey bitti, tamamen bilinmezliğe doğru giderken, @Aslan-Reyiz önderliğinde 1600 kişiden saysan bir elin parmaklarını geçmeyen arkadaşlarımızın gerek soru önergeleriyle gerekse telefon bağlantılarıyla tekrar umudumuz diri tutuldu. Özellikle bizlerin açıklanmadı diye bu arkadaşlara değil olumsuz cümle kurmak, tek bir hece bile yazmaya hakkımız yok. Ki onlarda “olmayabilir” şerhini her duyuma eklemişken.
Şimdi elimizden ne gelir ne gider kendi nezdimde hiçbir fikrim yok ama umarım ki bu sürecin kısa sürüp sonunda Dünya’nın en kutsal değeri olan emeğin zaferinin olduğu bir sonuçla karşılaşırız.
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlarım, en çokta sabır ile.
-
Yaprak kımıldamıyor derken bunu kasdetmemiştim arkadaşlar
birbirinizin kalbini kırmayın lütfen. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
-
Gelişmeleri takip ettikçe kulaklarımda
“Aman aman nereye geldik bi anda neresi burası lan” sesleri yankılanıyor
Kimse bizi rehabilite edemez -
@Edep tamamen ayni durumumuz. Benimde puanım iyi ve mülakatım gercekten başarılı geçmişti. Maalesef bizi kuruma almak yerine Başarılı yedek yapmışlar.
Dün ekranda onu görünce neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Neyse nasip diyelim, elimizden zaten başka bir cümle kurmakta gelmiyor.
Herkes için hakkında hayırlısı olması dileğiyle. -
Arkadaşlar size bir duyumum olacak. Bakanlıkta memur olarak çalışan bir arkadaşımla yaklaşık 2-3 haftadır iletişim halindeyiz. Kendisi üst kademedekilerle irtibata geçmeye çalışıp bana geri dönüş yapacağını söylemişti.
Bugün verdiği bilgi, Bakan Hanım’a imzalanması için listelerin sunulduğunu, bir kaç haftaya açıklanacağı kendisine söylenmiş.
Emin misin diye sormak istemedim, o da bana biraz net olmadığını hissettirdi ama üstü kapalıda olsa.
Ayrıca gelip duyumun sağlam mı, kimle görüşmüş tarzı sorular sormazsanız sevinirim. Bunu karşıdaki insana ben sormadım çünkü, güvensizlik ilişkisi oluşmasın diye. -
Günaydın, herkese sabırlı hafta sonu diliyorum
-
Bugün evde oturmak yerine bi abimin dükkanına ziyarete gittim, içeri girdikten 5 dakika sonra SGK Denetmenleri denetime geldi, şaka gibi
Acaba evrenin bana gönderdiği ince bir mesaj mıydı
-
Durumumuzu en iyi şu cümle açıklıyor herhalde
“çürüyüp gidiyoruz üzgün bir coğrafya atlasında”
bornova35 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Edep tamamen ayni durumumuz. Benimde puanım iyi ve mülakatım gercekten başarılı geçmişti. Maalesef bizi kuruma almak yerine Başarılı yedek yapmışlar.
Dün ekranda onu görünce neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Neyse nasip diyelim, elimizden zaten başka bir cümle kurmakta gelmiyor.
Herkes için hakkında hayırlısı olması dileğiyle. -
Yedeklik olayını açıklayabilecek var mı?
-
Olmamış maalesef. Başarılı yedek 648.
Nerdeyse tüm soruları doğru cevaplamışken. -
Yaprak kımıldamıyor derken bunu kasdetmemiştim arkadaşlar
birbirinizin kalbini kırmayın lütfen. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
-
Şaka gibi ya, iki hafta önce fırtına kopan başlıkta şimdi yaprak kımıldamıyor
-
Yeni bir haftaya daha girdik, sonuçların açıklandığı güzel bir hafta olması dileğiyle.
Günaydın -
Ayrıyetten Guy ve ya başka bir sınav bekleyen arkadaşların düşüncesi “SGK açıklansında 400 kişi rakibimiz azalsın” olduğu sürece bir milim ileri gidemeyiz.
Yönetmelikte yazan süre geçmiş, bilgi almak tamamen imkansız olmuş umurlarında değil. Guy veya başka bir sınavdan başarılı olamayıp belki 11.promosyon SGDY mülakatına gireceksiniz, aynı süreci yaşamamak için bile bu süreçte destek olunması gerekirdi.
İİBF’liler olarak en büyük eksiğimiz bu, birlik olmak nedir bilmiyoruz. -
Saygıdeğer arkadaşlarım, herkesin gergin ve artık katlanılması çok zor bir ruh halinde olduğunun farkındayım. Mülakata girdikten sonra 30 gün içinde açıklancak umuduyla buralara kadar gelmemiz, ve gerçekten şu süreçte sürekli duyumlarla yaşamamız ve sonunda hüsrana uğramamız veya ne deniliyorsa.
Öncelikle şunu belirteyim, insanların kurumu aradığında “biz de bilmiyoruz / bize gelirse zaten açıklanır” tarzı cevap vermelerini değilde “aramayın” vb. söylemler ile cevap verilmesine hakları olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda kurumu eleştiren arkadaşlarımıza kimsenin çıkıp yapmayın deme hakkı olmamalı.(Tabi doğru üslup ile yapılan eleştiriler için konuşuyorum.)Bizler bu mülakat sürecinde gördük ki -özellikle @paretowilfredo arkadaşımızın dediği gibi- bu kurumda kesin denen bir olgu yok. Her şey bitti, tamamen bilinmezliğe doğru giderken, @Aslan-Reyiz önderliğinde 1600 kişiden saysan bir elin parmaklarını geçmeyen arkadaşlarımızın gerek soru önergeleriyle gerekse telefon bağlantılarıyla tekrar umudumuz diri tutuldu. Özellikle bizlerin açıklanmadı diye bu arkadaşlara değil olumsuz cümle kurmak, tek bir hece bile yazmaya hakkımız yok. Ki onlarda “olmayabilir” şerhini her duyuma eklemişken.
Şimdi elimizden ne gelir ne gider kendi nezdimde hiçbir fikrim yok ama umarım ki bu sürecin kısa sürüp sonunda Dünya’nın en kutsal değeri olan emeğin zaferinin olduğu bir sonuçla karşılaşırız.
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlarım, en çokta sabır ile.
-
@newworldorder Haydi bismillah diyelim o zaman
-
@JosephStiglitz sonuna kadar haklısın.
Kitap çekilişi başlığı olsaydı dakikada 5 mesaj yağardı buraya, anlamak mı istemiyolar anlamıyolar mı bilmiyorum. İlan gelmiyo, sonuç açıklanmıyo, bir şeyleri gerçekleştirmemiz lazım, paşazadeler kafasını ders kitaplarına gömüyo, şaka gibi