@Aslan-Reyiz indirme limiti aşıldı diyor hocam zahmet olacak ama tekrar atma ihtimaliniz var mı
maliyeci0625
@maliyeci0625
maliyeci0625 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
maliyeci0625 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İlbank
Arkadaşlar Bugün bir arkadaş genel müdürlükte çalışanlar için tayin de belirli bir yıl bekleme süresi olmadığını genel müdürlüğü arayarak teyit etmiş bilginiz olsun
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar kendim için değil linç yemeyeyim mühendislik vb. mezunları için belli bölümlerde yüksek lisans yapma şartı ile kaymakamlık sınavına girebiliyorlar bu yüksek lisans tezli mi olmalı tessiz de kabul ediliyormu tezli diye belirtilmemiş ama ?
-
RE: Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
Arkadaşlar posta yolu ile gönderim yaptım kimlik ve diplomayı noter onaylı gönderdim askerlik durumu ve öğrenim belgesini de e devletten çıkarıp gönderdim lakin yeni açıklamada askerlik durumu için de noter onaylı yazmış bu konuda bilgisi olan var mı
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Adli tam olarak kaçla kapattı arkadaşlar bilen var mı 80 81 ile olmadı denmiş rekor kırdı galiba
-
@onuktekin anladım teşekkür ederim
-
@onuktekin kimlik fotokopisinin de aslı gibidir diye onaylatılması gerekiyor mu
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2018 ve 2019 da sıralamaları aynı olan kişilerden 2018 puanları genelde 2 puan daha fazla 2018 81 4500 2019 81 2400
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Liste üzerinde biraz baktım analiz yaptım sadece yanlışlık konuştuğumuz durum ise 81 puanlı kişileri ilgilendirir ve yaklaşık 100 kişi listede bunlardan puanları 81,9 ve 81,8 olanlar listede kalır 50 kişi civarı da lise dışına çıkar 81,09 81,08 vs puanlar çok az iner tahminim 81,6
-
18- Kura sonucu ve KPSS puanı ile belirlenen asil adayların en geç 24.01.2020 Cuma günü akşamına kadar istenilen belgeleri (Kimlik, öğrenim belgesi, öğrenim belgesinin E- Devletten alınmış çıktısı, ehliyet ve askerlik durum belgesi) başvuruda bulundukları fabrika müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmekte olup evraklarında eksiklik olan veya uygun olmayan evrakla başvuran adaylar ile süresi içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Yazan bu posta olsa yazardı sanki keşke olsa ama yine de arayıp sorun sıkıntı çıkmasın
-
Yanlış hatırlamıyorsam şahsen yazıyordu işkurda ve Türk şekerin sitesinde ilan var oradan tekrar kontrol edin yine de