bence p48 de dediginiz gibi 2000 kişilik bir yıgılma olmaz cunku bu puan turunun eski karsılıgı olan p35 eskideden yds etkisi 0 dı.ama diger puan türlerinde sıkışma kacınılmaz küsuratlar ile sınava giremeyenler olcak.bu sınavlara basvurup sınava gelmeyenlerin kulagı daha fazla cınlıcak
berserker tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ÖSYM'nin KPSS Yeni Puan Sisteminin Ayrıntılı Analizi!
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Grup mulakati ile sonucun alakasi oldugunu sanmiyorum.grupta pasif kalan falan demis ee ortada sacma salak konusanlardan,konusmus olmak icin kosanlardan firsat bulamayanlar olabilir.grup mulakati bir kisilik testidir bankada bir cok farkli birim olup kimi birimdekinin cok konusmasi kimisinin az konusmasi istenebilir.herkes pazarlamaci olsa tmm gitsinler en fazla cene yapan kimse onu alsinlarda.bankada pazarlamaci cok yoktur ozellikle genel mudurlukte o yuzdn grup mulakatim cok iyidi cok aktiftim kesin kazanirim diyenler hayal kirikligina ugrayabilir kisilik testleri sonucu pazarlama harici cikti ise.
-
Halkbanktan aciklama: uzman adaylari web sitemize yuklenerek siteyi gocertti
-
Arkadaslar istanbul sube kazananlarin subeleri belli olmus.birimler kosunda bilgisi ollan var mi ? Herkes pazarlama mi ?
-
@TcZiraat. Keske hem bu halk mulakatima hem daha knceki girdigim 2 banka mulakatinin videosu olsadi dedirttin basina gelmedise umarim buraya girersin bi daha da gelmez neyse konu kayiyor bekleyise devam
-
Facebook grubu bi tuhaf dogrusu belgelrri simdiden hazirlayandan kazanmis gibi meslek kiyaslayana kadar her cesiti var dediklerine gore bugune yetismezmis
-
@moonshe o bayanin durumunu ogrendikten sonra mesajimi sildim varsa yanlis ozurde dileriz.fakat sen en az 500 kisinin sonuc bekledigi sayfaya gidip boyle bi sey yazamasin yazarsanda adam gibi basina ozel not dusersin ki kafalarda suphe kalmasin bak burda insanlar nobet tutar gibi sonuc bekliyor.noter onayli belge cikartanda cabasi meslek kiyaslayanda hadi neyse
berserker tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
Arkadaşlar merhaba işletme sorularını hatırlayanlar var mı ?
-
Arkadaslar saglik raporu hastane diyor yetismesi mumkun degil
-
@moonshe o bayanin durumunu ogrendikten sonra mesajimi sildim varsa yanlis ozurde dileriz.fakat sen en az 500 kisinin sonuc bekledigi sayfaya gidip boyle bi sey yazamasin yazarsanda adam gibi basina ozel not dusersin ki kafalarda suphe kalmasin bak burda insanlar nobet tutar gibi sonuc bekliyor.noter onayli belge cikartanda cabasi meslek kiyaslayanda hadi neyse
-
@estilografica haklisin bu yuzden mesaji sildim fakat bu tipler 3 kisi oldularl.sonuclar aciklaninca gorucez
-
Facebook grubu bi tuhaf dogrusu belgelrri simdiden hazirlayandan kazanmis gibi meslek kiyaslayana kadar her cesiti var dediklerine gore bugune yetismezmis
-
Isi biten ciksin giremiyoz
-
Halkbanktan aciklama: uzman adaylari web sitemize yuklenerek siteyi gocertti
-
@TcZiraat. Keske hem bu halk mulakatima hem daha knceki girdigim 2 banka mulakatinin videosu olsadi dedirttin basina gelmedise umarim buraya girersin bi daha da gelmez neyse konu kayiyor bekleyise devam
-
@TcZiraat bak ne guzel demissin kendi tezine cekmek. kendine cekecek adam mantik cercevesinde pasif gibi gozuukup 2 cumlelede olayi baglar gircegi yeri bilir zaten. eline sazi alanlarin sonunu cok gordum....