@Hayaller71 bu nasıl bir tavır? istediği kadar yazar adam. düzgünce uyarmak varken bu neyin üslubu?
sarsilmaz2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KPSS NETLERİ
-
RE: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
@bykeynes hakeden herkes için hayırlısı olsun hocam, teşekkür ederim.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@adaletcikiz nesi felaket olur anlamadım? sınavda ilk 7500'e giren kişiler sınava girebilecek. ki bu sıralamanın altında olanların pek de sınava emek veren kişilerden olduğunu sanmıyorum. ayrıca devlet ihtiyacı kadar eleman alır bu da çok doğal bir şey. koca devlet 73-74 alan kişinin hakkını gözetmek zorunda değil, bunu göze alarak girdi herkes bu sınava.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
duyum diye bi olay yok arkadaşlar bildiğimiz işkembeden sallama o. kelimeye bak "duyum".
duyumcular..
sarsilmaz2 tarafından gönderilen son iletiler
-
@bykeynes hakeden herkes için hayırlısı olsun hocam, teşekkür ederim.
-
@bykeynes benim de aklımı karıştırdılar çok kolaydı diyerek. Bende sizinle aynı dğşüncedeyim, iktisat ve muhasebe 23 net. Bakalım 84 üzmez beni ama 81 82 ye kadar düşecekse o biraz yıkar insanı
-
@bykeynes benim aklıma takılan nokta çok kolay diyenler hocam, kolay olsa bile en kötü kaç gelir diye merak ediyorum aslında düşse düşse kaça düşer puanım. Örneğin 2018 yılıyla kıyaslayanlar var öyle olsa en düşük kaç gelir onu merak ediyorum, kötüye alıştırmak için kendimi.
-
@strtmn hocam 83 geldi diyelim, guy ve vmy konusunda şansım ne olur? rahat sokar mı bu puan yoksa ucundan kıyısından mı? nedir öngörünüz?
-
hukuk bu sene 30, iktisat 22.75 maliye 28.5 muhasebe 22 toplamda 103 net civarı var bu sene, ne diyorsunuz bu netlere kaç puan aralığında gelir tahminen arkadaşlar?
tabi kimse bilemez ama..2018 gibi olacağını varsaysak bile minimum kaç puan gelir size göre?
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@idarihakimmm kpssye göre daha kolay anladığım kadarıyla
-
bu sınavda iktisat ve maliyeye nasıl çalışmayı önerirsiniz?
sınavda sorulan iktisat maliye kısmı kpss'ye göre nispeten daha mı kolay? -
şimdi bu kotadan şunu anlıyorum. mülakata girmek için yine ilk 300'e girmemiz gerekiyor ama 100 kişilik aday kadrosuna sadece 20 iibf'li girebiliyor olacak doğru mu?
-
@guymağduru mülakat ihtimalini öldürmekten kasıt nedir hocam anlayamadım tam.