arkadaşlar idare anayasa ve iktisat hariç kalan konuların kaynaklarına ulaşabilceğim bir yer var mıdır not falan örn. insan hakları türkiye ekonomisi idari yapı gibi
TheEqualizer
@TheEqualizer
TheEqualizer tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
@fablo reis ne desem yalan olur ama konusulanlar yarı yarıya olacak yonunde . benım fıkrım iibf mezunu almaktansa endustrı muhendısı alırım daha ıyı . oranın biraz muhendıse kaycagını dusunuyorum.
-
@sınavbeder mulakat var yani anadolubankta mufettıs yardımcılıgını kazandıgımda ayrı bir formda referans yazmamı ıstemıslerdı ama yoktu maalesef ve mulakat sonrası elendım . anadolu garanti bile bunu yapıyorken devlet bankasında ne oyunlar doner aklımız almaz
-
arkadaşlar merhaba elinde pdf veya farklı bir formatta idare hukuku ve anayasa soruları olan var mı? maddi imkanım olmadıgı ıcın soru bankalarını alamıyorum varsa özelden ulaşırsa sevınırım teşekkürler. iktisat hariç bütün soru örneklerine açığım.
-
@Mahoni3406 baya kişi önermiş ama ya o yüzden almıstım bende girdi mi yani bana şimdi
-
Arkadaşlar merhaba A kadro yayınlarının kaymakamlık 2019 konu anlatımı kitabı yeter li midir herhangi bir yorum bulamadim
https:/ /www.isemkitap.com/urun/sinavlara-hazirlik/a-kadro-2019-kaymakamlik-konu-anlatim-kitabi-a-kadro-yayinlari -
arkadaşlar idari alan için çok fazla konu yok mu sizce de ben uluslararası ilişkiler mezunuyum hukuktan tutsam iktisat kalıyor muhasebeden tutsan hukuk kalıyor yani bu sınavdan aylar önce haberin yoksa imkansız önceki çıkmış sorularına bakacak olursak gerçekten bilmek gerekiyor baraj puanları da yüksek