Arkadaşlar Başkan kendisi bizzat az kaldı diye tiwit attı biz kurumun en tepesindeki kişiye mi inancaz yoksa sürekli bu tarz bilgiler yazan kişilere mi.Açıkcası ben 4.promosyonun şuan yeterlilik atamaları var ve il tercihleri 28 nisan itibariyle bitmiş bir hafta içinde onların atamaları yapilsa sonrasında bizim sonuçlar açıklanır diye tahmin ediyorum.Başkan değişimi konusunda da böyle bir durum olsa başkan topa girmezdi hiç ses vermezdi diye düşünüyorum
sefa05 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ZıplayanPırasa aynen arkadaşlar Bakanlığın ve Sgk nın tüm yetkilileri katilmış insallah baskan aksama kandil mesajiyla mujde de verir
-
Arkadaşlar 7.promosyon normalde 22 temmuzda bitiyormuş izin alamayan memurlar dolayısiyla 30 temmuzda gelemeyen memurlara bir mulakat hakki taninmis yani mulaktin tamamen bitisi 30 temmuz açıklama ise 18 ekim 79 gun civari bizimkide bu esas alinirsa 24 şubatta mulakat bitti yine 79 gün civari surec olsa 15 mayıs haftasına denk geliyor.O dönemin darbe olmasi gibi etkenleri var ancak şuanda ohal süreci devam ediyor sonuçta.Baskanin 24 nisanda az kaldi demesi bizleri heycanlandirdi sanirsamTabiki bende isterim bugün aciklansin dainşallah en kisa sürede açıklanir herkes önünü görür hayatina yön verir
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
Sgk uzman yard. mülakatları açıklansada insanlar çıkacak olan denetmen yard. ilanina basvurmak zorunda kalmasa.
-
@ParadoX aynen öyle hocam bunda da bir hayır vardır.Bizim elimizden gelen şuan tiwitter etkinliği yapmak bence ancak böyle baskı oluşturabiliyoruz ben etkili olduğuna inanıyorum
-
4.promosyon sgk denetmen yeterlilik yerleştirme sonuçlari açıklanmiş arkadaşlar bizim ki için bir ümit mi
-
@chebyshev vala aynısını yaşadık hocam
-
Başkan biraz önce CSGB lığının bir tweetini rt yaptı onun altına yorum yapsak belki dikkat çekici olabilir
sefa05 tarafından gönderilen son iletiler
-
Sınav hizmetlerini aradım haberleri yok bugün mü açıklanıyormuş ki diyor memur banaBaşkan tweet attı da dedim İnşaalah bugün de böyle geçmez
-
20 bin öğretmen 10 bin polis mülakatları açıklandı bizimkinden hala ses yok
-
@paretowilfredo hocam bir bilgi var mı?
-
@paretowilfredo hocam yeni bir duyum yok mu?
-
Selim Başkan tweet atmaya başladı uzun aradan sonraHerkes guy a odaklandı galiba artık Allah herkesin yarın yardımcısı olsun
-
@paretowilfredo hocam bize bi duyum ver ortalik karışık
-
Arkadaşlar 7.promosyon normalde 22 temmuzda bitiyormuş izin alamayan memurlar dolayısiyla 30 temmuzda gelemeyen memurlara bir mulakat hakki taninmis yani mulaktin tamamen bitisi 30 temmuz açıklama ise 18 ekim 79 gun civari bizimkide bu esas alinirsa 24 şubatta mulakat bitti yine 79 gün civari surec olsa 15 mayıs haftasına denk geliyor.O dönemin darbe olmasi gibi etkenleri var ancak şuanda ohal süreci devam ediyor sonuçta.Baskanin 24 nisanda az kaldi demesi bizleri heycanlandirdi sanirsamTabiki bende isterim bugün aciklansin dainşallah en kisa sürede açıklanir herkes önünü görür hayatina yön verir
-
10 bin pöh bile açıklandı bizim sonuçlar ortada yok
-
@ZıplayanPırasa aynen arkadaşlar Bakanlığın ve Sgk nın tüm yetkilileri katilmış insallah baskan aksama kandil mesajiyla mujde de verir
-
@economistic evet hocam o resmin altına yüklenelim inşallah sonuç alırız