Histen daha fazlasına ihtiyaç var. Bilgi alabilen var mı ?
yaptercihi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
RE: Tezsiz yüksek lisans ücretleri hakkında..
Cumhuriyet Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi'nin başvurular devam ediyor ya da başlayacak. Takip ederseniz iyi olur.
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-İş sozlesmesi nedir?Unsurlarını sayınız.
-Issizlik sigortasından yararlanma sartlari nelerdir?
-Asgari ücretin belirlenmesi surecini anlatiniz.
Gundemle ilgili iki soru-biri ekonomik biri toplumsal -soruldu.
Komisyon genel olarak olumlu ve yardımcı oluyorlar.
25 dk civarında sürdü. Benden once girenlerin de bu civarda sürdüğünü gördüm. -
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@davetsiz sanırım ikisi de ayni. 2350 tl dönemlik. Sitelerinde detayli bilgi yer alıyor.
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Ayrıca sorularin üçü cektiginiz zarftan soruluyor. Geri kalanı konusma havasında soruluyor. Genel olarak muhakeme gücünüz ve ifade yeteneğiniz sorgulanıyor.
-
@davetsiz Hocam şimdiye kadar gördüğüm en düşük tezsiz yl ücreti Isparta SDÜ 840 TL, Kırıkkale Üniversitesi 1200 TL, Gazi Üniversitesi 1300 TL, Cumhuriyet Üni. Ondokuz Mayıs Üni, Nevşehir Üni bunlar da 1500 TL. Ancak bunları başvuru süreleri geçmiş bulunmakta. Geriye kalan Osmangazi Üni. ve Celal Bayar Üni ise 2350 TL'dir. Eğer niyetiniz eylül'e kadarsa ve başvuru sürelerinin geçtiğini varsayarsak en mantıklı olan Celal Bayar Üniversitesi çünkü başvuru için posta seçeneğini kabul ediliyor.
-
RE: yds sorunsalı ?
Öncelikle ''Sorunsal'' kelimesinin bu kadar revaçta olmasının nedenini merak ediyorum. Muhtemelen sorunlar içinde boğuşan insanların bu soruna daha estetik bir anlam katmak isteğindendir diye düşünüyorum.
Yds meselesine gelince osym kpss puan hesaplamasında yds'nin etkisini azalttığını düşünecek olursak girmemek mantıklı geliyor. Ancak yds'nin 70'ten ibaret olmadığını düşünecek olursak ve bazı kurumların 50-60 isteyebileceği durumda mağduriyet yaşanmaması için girilmesi faydanıza olacaktır. Üstelik 70 almanız durumunda sadece alan puanıyla kurum sınavlarına girmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Örneğin, Hazine Müsteşarlığı, Kalkınma Bakanlığı, Kalkınma Bankası(50 YDS), SGK Uzman Yard. (60 YDS), Ekonomi Bakanlığı vs.
yaptercihi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: yds sorunsalı ?
Öncelikle ''Sorunsal'' kelimesinin bu kadar revaçta olmasının nedenini merak ediyorum. Muhtemelen sorunlar içinde boğuşan insanların bu soruna daha estetik bir anlam katmak isteğindendir diye düşünüyorum.
Yds meselesine gelince osym kpss puan hesaplamasında yds'nin etkisini azalttığını düşünecek olursak girmemek mantıklı geliyor. Ancak yds'nin 70'ten ibaret olmadığını düşünecek olursak ve bazı kurumların 50-60 isteyebileceği durumda mağduriyet yaşanmaması için girilmesi faydanıza olacaktır. Üstelik 70 almanız durumunda sadece alan puanıyla kurum sınavlarına girmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Örneğin, Hazine Müsteşarlığı, Kalkınma Bakanlığı, Kalkınma Bankası(50 YDS), SGK Uzman Yard. (60 YDS), Ekonomi Bakanlığı vs. -
@davetsiz Ne demek hocam. Allah yardımcın olsun.
-
@davetsiz Hocam inşallah halledersin. Ama baktın olmadı Ahmet Yesevi Üniversitesi var. O tam bir tecil dostu. Muhtemelen fiyatı 2000 civarı.
-
@davetsiz Hocam şimdiye kadar gördüğüm en düşük tezsiz yl ücreti Isparta SDÜ 840 TL, Kırıkkale Üniversitesi 1200 TL, Gazi Üniversitesi 1300 TL, Cumhuriyet Üni. Ondokuz Mayıs Üni, Nevşehir Üni bunlar da 1500 TL. Ancak bunları başvuru süreleri geçmiş bulunmakta. Geriye kalan Osmangazi Üni. ve Celal Bayar Üni ise 2350 TL'dir. Eğer niyetiniz eylül'e kadarsa ve başvuru sürelerinin geçtiğini varsayarsak en mantıklı olan Celal Bayar Üniversitesi çünkü başvuru için posta seçeneğini kabul ediliyor.
-
@davetsiz bana sorarsan bedava olmasi lazim ama mevcut durum böyle
-
@davetsiz sanırım ikisi de ayni. 2350 tl dönemlik. Sitelerinde detayli bilgi yer alıyor.
-
manisa celal bayar ve eskişehir osmangazi devam ediyor. Cuma günü son
-
kardeşim ben de aynı durumdayım bir sürü yüksek lisansla uğraşmaktan sıkıldım. Onun etkisidir.Osmangazi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin ücretleri aynı sanırım. Üstelik Manisa için kayda bile gitmene gerek yok. Sitesine gir bilgilerini ver onlar seni ararlar. Yanılmıyorsam cuma günü kayıt için son .
-
@adayadayı. Arkadas baglantiya tikla en ustte gelen yeni baglantiya gir . pdf dosyasi indirecek. Orda yaziyor. Ornegin maliye tezsiz yl 75 kisi. Bolumun acilmasi icin alt sinir 40 kişi. Askere git daha zahmetsiz olur. Baglantiya giremiyosun daha