@hayırlısı035 Sınava 4 ay var bu arkadaşa inat gece gündüz çalışıp 88 puanım vardı onu 90 üzerine çıkartacam. Sanıyor ki o insanlar 2020 den yüksek alamıcak
Ertuğrul Bey
@Ertuğrul Bey
Ertuğrul Bey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@nairu Merhaba kardeşim. Öncelikle özel sebebim var dedin saygı duyuyorum ve sorma gereği duyuyorum sakıncası yoksa ne olduğunu söylersen belki arkadaşlar da hoş karşılar. Sınav şartlarına baktığımızda başvurmadan sakınca yok başvurabilirsin. Ama denk bir kadroya atanmışsın evrakların teslim etmisi göreve çağırılmayı bekliyorsun muhtemelen maaş da aynı özlük hakları da aynı. Ayın 17 sine kadar süre var. Bu sürede senden ricam bir kez daha düşünmen ve kendine şu soruyu sorman bir kaç önce bende işsizdim zorluklar çektim bu yaptığım doğru olur mu etik olur mu ? geçen yıllarda puanım düşükken kaç yerden keyfi başvurulardan dolayı listeye giremedim? Bende aynı durumları yaşadım bu soruları cuma gününe kadar kendine sormanı istiyorum. Kendi vicdan muhasebeni yapmanı istiyorum cuma günü eğer sen doğru olduğuna inanırsan söyle bize. Ben bir şey demem karar senindir saygı duyarım. Ek olarak bir çok mülkata gireceksin daha üstü ,için uğraşman enerjini onlara harcaman daha doğru olur gibi bunu da bir kez daha düşün. Tek ricam bu senden.
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaşlar genel olarak herkese cevap vereyim. İlk olarak kendimden örnek vereyim 93 ile girdiğim mülakatta yedek kalmıştım gerilerde hem de. bir arkadaşım 94 ile 3 soru sorulup elendi. Yine 91 puanla girip ilk onda yedek olan arkadaşım vardı. Şimdi burda kriter ne bilemeyiz komisyon takdiri deriz. Neye bakılıyor normal şartlarda zaten ilk kendinizi tanıtma kısmında anlıyorlar her şeyi gerisi biraz alan bilgisi temel bilgisi var mı diye sorular soruluyor ama bu kısmı zaten yazılı da ölçtüler bu da çok büyük bir kriter değil. Diksiyonuna bakarlar kendini tanıtırken acemice konuşursanız kem küm eder aksarsanız zaten notunuz verilir oo aşamada. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Diğer meselelere girmiyorum onlar herkesin kendi vicdanına bağlı olan bir şey. Ama 1=800 sıradakidir herkes eşit girer. O yüzden konuşma tarzı oturma kalkma temsiliyet kabiliyeti bunları geliştirmek için çabalayın. Hiçbir mülakatta bilgi ölçülmez. Bir dostum sormuş başka yer olmadı mı diye olmadı maalesef. Çoğu kurum 90 üzeri kapattı il göç puanlarım yüksek olmasına rağmen diğerleri 90 üstü değil 88 89 civarı. Sağlık teftişte de 95 ile açıkta kalmıştım küsüratla kaçmıştı. Anlıcanız kolay değil hiçbir şey. SGK Yedekteyim ama biraz gerilerde gelir mi bilemem. İl göç mülakat sonucu ve diğer 200 kişilik alım ile merkez göç mülakatını bekliyorum. Doğru bilgi aktarmaya çalışıyorum sizlere umutsuz olmayın ama asılsız söylemlere de kapılmayın. Her türlü sorunuzu da cevaplarım. Çekinmeden sorabilirsiniz.
-
RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
İl göçte iki arkadaşımız var listede feragat verirlerse sonuçlar açıklanmadan diğer arkadaşlara da şans vermiş olurlar.ç
-
RE: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
Kazanan arkadaşlar mesajları görüyorsa eğer içişleri alımlarına keyfi olarak başvurmayın lütfen siz kurtardınız artık biz de ekmeğimizi bulalım.
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@GönülDağıYağmur Dostum 45 kişilik alım kurumdaki 3. 200 ve merkez göç ile beraber 5. mülakatım olacak komisyonla da tanış olduk bu süreçte önceki listeleri kontrol ettiğiniz de de ilk yüzdeki çoğu arkadaşın ya elendiğini ya da 25. yedek civarında olduğunu görürsünüz. İnsanlara yanlış bilgi veriyorsun. Kaç arkadaşım ilk 50 olduğu halde listede yer alamadı 40. olarak girip yedek listede bile gerilerde olanlar oldu.
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar 45 kişilik il göç mülakatına giren varsa feragat verirlerse hemen sonuçlar açıklanmaan seviniriz.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@kemankeşş Şu an ilan metni gib başkanında talepleri ona iletmemiz lazım. Sekreterde onun sekreteri. Ciddiyim bu konuda. Ki pareto da aynısı yazdı zaten twitinde. Talep olmazsa değişmeyecek erken tarihe başvuru tarihlerini almamız lazım.
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar. Başvurduğunuz Sonuç beklediğiniz diğer mülakatlardan feragat verirseniz pazartesiden itibaren seviniriz. Bekleyen yola devam eden arkadaşlar için şans olur. Bir de özel olarak soracağım sgk asil olup Kaymakamlığı kazanan var mı.
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Ertuğrul Bayram
Mehmet Nesip Mahir
Osman Kurt
Bu arkadaşlarımız da 45 Kişilik il göç listesinde varlar. Mülakat sonuçları açıklanmadan feragat dilekçesi gönderirlerse 3 kişiye daha şans olur. Hayırlı olsun yolunuz açık olsun.
Ertuğrul Bey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@zümrüt düşünce aşamasındayım
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@EsTerGon-Kalesi o zaman tek puan turu olur
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Gökhan KARADENİZ arkadaşımız da TMSF uzmanlığını kazanmış. Merkez Göçten feragat ederse seviniriz.
-
KEMAL GÜMÜŞSOY ve KAZIM YADIK ARKADAŞLARIMIZ ENERJİ UZMAN YARDIMCILIĞINI KAZANMIŞLAR. MERKEZ GÖÇÜ TERCİH ETMİYECEKLERSE FERAGAT ETMELERİNİ RİCA EDERİZ.
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2020
Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Merkez Göç Uzman Yardımcılığı mülakatına giren arkadaşlarımızdan KEMAL GÜMÜŞSOY ve KAZIM YADIK arkadaşlarımız pazartesi kuruma feragat verirse seviniriz.
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
HABİB KILIÇ, SAFA ALAGÖZ, YUNUS EMRE ASİL arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Bu arkadaşlarımız merkez göçe feragat gönderirlerse seviniriz. Açıklanmadan yer açmış olurlar en azından. Feragat dilekçesi için mesaj atarsanız ben yardımcı olurum size.
-
. AYSUN KÖROĞLU, HASAN ÇİMER, HASAN YAĞDIRAN, ANIL FİTİL. İçişleri uzmanlığını kazanan arkadaşlarımız. Bu arkadaşlarımız MERKEZ GÖÇ mülakatına da girmiş Rica etsek feragat dilekçesi gönderirler mi pazartesiden itibaren. Açıklanmadan bir kişiye daha yer açmış olursunuz.
-
RE: İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. AYSUN KÖROĞLU, HASAN ÇİMER, HASAN YAĞDIRAN, ANIL FİTİL. Bu arkadaşlarımız MERKEZ GÖÇ mülakatına da girmiş Rica etsek feragat dilekçesi gönderirler mi pazartesi. Açıklanmadan bir kişiye daha yer açmış olursunuz.
-
RE: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Sgk asil olup burayı da kazanan var mı? merkez göçe giren var mı feragat ederlerse seviniriz.