Bu son günlerde yazılanları okuyup bugün tercih değiştirdim bende.'Yüksek puanlı iki arkadaşım ve ben' diye başlayan cümlelerin ve yorumların amacı soranlara doğru cevap vermek değil de vazgeçirmekse inşallah nihai hedefiniz olan o sınava girersiniz..sınav sonuçları da size başkalarıyla bu kadar ilgileneceğime bir soru daha çözseydim dedirtir.. gerçek fikrini söyleyen, yardımcı olmak isteyen,temiz niyetiyle emek veren,bir sürü zorluk olsa da vazgeçmeyen herkesin işi rast gitsin insallah.
SBKY2016 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba arkadaşlar,
Bir yakınım milletvekili Barış Karadeniz ve Engin Altayla sık görüşüyor.Yaklasik bir ay önce mv. Barış Karadeniz'e( kendisi de İİBF'li) İİBF'nın sorunlarını anlatan bi mesaj attım geri dönüş olmadı zaten bir mesajla olacak iş degil farkındayım.Burada konuşulmuştu dıye hatırlıyorum murat hoca bir milletvekilinden randevu istemiş diye..? keşke biri murta hocaya ulaşabilse tekrar bir randevu isteyebiliriz bahsettiğim yakınım iki milletvekiliyle de çok sık görüşüyor yardımcı olurum dedi yada Engin Altay belki bizi konu edebilir beraber bir şeyler yaparsak,en azından deneyebiliriz.Bu tanıdık meselesi ne kadar işe yarar bilmiyorum ama yazmak istedim.Belki biri bir şey öneririr.. -
@hayırlısı035 tamam o halde, Murat hoca Engin Altayla görüşmek isterse bende randevu için yarın arayabilirim.Engin Altay dışında partide sorunlarımızı daha iyi dile getirebilecegini düşündüğü başka bir isim varsa o isim içinde randevu almayı deneyebiliriz ancak Engin Altay'dan randevu daha kolay alınır diye düşünüyorum.
SBKY2016 tarafından gönderilen son iletiler
-
Bu son günlerde yazılanları okuyup bugün tercih değiştirdim bende.'Yüksek puanlı iki arkadaşım ve ben' diye başlayan cümlelerin ve yorumların amacı soranlara doğru cevap vermek değil de vazgeçirmekse inşallah nihai hedefiniz olan o sınava girersiniz..sınav sonuçları da size başkalarıyla bu kadar ilgileneceğime bir soru daha çözseydim dedirtir.. gerçek fikrini söyleyen, yardımcı olmak isteyen,temiz niyetiyle emek veren,bir sürü zorluk olsa da vazgeçmeyen herkesin işi rast gitsin insallah.
-
@FThemel Evet 75 diye hatırlıyorum bende.Önceki yılların taban puanları biraz etkili oluyor bu süreçte karar verirken ama bu sene biraz daha farklı oldu;il sayısı,tercih sayısı o yüzden gönlümden geçen yerleri yazacağım çok strateji olmaz diye düşünüyorum.Şu yaşadığın yer ve cevre iller bir de halindeki şehir muhabbeti çok öngörülebilir değil geliyor bana ikisi için de yeteri kadar il var.Nasip deyip yazacağım ama sizin puanınız benimki kadar kritik değil bence inşallah sizin için hayırlı olan il gelir.İyi çalışmalar.
-
@FThemel Bende Sinop'u merak edenlerdenim.Puanım 75.5 ilk tercih olarak yazmayı düşünüyorum.
-
RE: KPSSP48 Puan ve Başarı Sıralamaları 2019 - 2020
2019 p48 74.5 6367
2020 p48 75.5 6232 -
@hayırlısı035 tamam o halde, Murat hoca Engin Altayla görüşmek isterse bende randevu için yarın arayabilirim.Engin Altay dışında partide sorunlarımızı daha iyi dile getirebilecegini düşündüğü başka bir isim varsa o isim içinde randevu almayı deneyebiliriz ancak Engin Altay'dan randevu daha kolay alınır diye düşünüyorum.
-
Merhaba arkadaşlar,
Bir yakınım milletvekili Barış Karadeniz ve Engin Altayla sık görüşüyor.Yaklasik bir ay önce mv. Barış Karadeniz'e( kendisi de İİBF'li) İİBF'nın sorunlarını anlatan bi mesaj attım geri dönüş olmadı zaten bir mesajla olacak iş degil farkındayım.Burada konuşulmuştu dıye hatırlıyorum murat hoca bir milletvekilinden randevu istemiş diye..? keşke biri murta hocaya ulaşabilse tekrar bir randevu isteyebiliriz bahsettiğim yakınım iki milletvekiliyle de çok sık görüşüyor yardımcı olurum dedi yada Engin Altay belki bizi konu edebilir beraber bir şeyler yaparsak,en azından deneyebiliriz.Bu tanıdık meselesi ne kadar işe yarar bilmiyorum ama yazmak istedim.Belki biri bir şey öneririr..