Biraz önce başkanlığı aradım.Sekreter bugün kimse yok yarın arayın dedi. Bu haftada umutlar tükeniyor gibi..
zie7116 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@aday135 biraz önce görüştüm.10-15 güne kadar açıklayacağız dediler.
-
@okann hocam süre uzadıkça insanın yazası gelmiyor. Sabahtan başkanlıkla görüştüm. Yine ayni şeyleri söylüyorlar. Gvs leri bekliyoruz. Net tarih veremiyoruz. En kısa sürede açıklayacağız...
zie7116 tarafından gönderilen son iletiler
-
@aday135 tahminen arkadaşın dediği gibi bir daha aramasınlar diye olabilir
-
@cansuu dün aradığımda ismimi aldılar. Gruptan bir arkadaş aramış onunda almislar onun için sordum
-
@cansuu verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Tek temennimiz bu. isminizi istediler mi?
-
@okann başkanlık son aradığım birkaç seferde de gvs ler bugün gelsin, bugün açıklayacağız dedi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
-
@okann hocam süre uzadıkça insanın yazası gelmiyor. Sabahtan başkanlıkla görüştüm. Yine ayni şeyleri söylüyorlar. Gvs leri bekliyoruz. Net tarih veremiyoruz. En kısa sürede açıklayacağız...
-
Biraz önce başkanlığı aradım.Sekreter bugün kimse yok yarın arayın dedi. Bu haftada umutlar tükeniyor gibi..
-
@aday135 öyle gözüküyor. 29 mayısta ilan yayınlanmıştı. 3 gün sonra tam 6 ay bitecek. Sabırla beklemek devam.
-
@okann biraz önce başkanlıkla görüştüm. 2-3 kişinin soruşturması kaldı. En kısa sürede açıklayacağız dedi. Bu hafta açıklanır mı diye sordum. Süre veremeyiz dedi.
-
@okann 4446100 ı arayıp merkez birimler icin 1 i tuşlayıp daha sonra 15727 dahiliden ulaşabilirsiniz.