son şansimdi, 90 dogumluyum. bundan sonraki sinavlarina da giremem. diger bankalarinkine de giremem. 2014 te mulakata girdim, yedeklik cikti. bekledik aylarca, listemiz hazirdi, ik alimacaksiniz dedi, 17-25 aralik olarlarinda banka ust yonetimi revize edilince bizim listeyi de cöpe attilar. yillar sonra yine denedim, son şansimdi, 83 aldim ama kisiligimiz bankaya uymadi, karaktersizsin dediler, kapilari kapattilar. gerçi bu şansla mulakata kalsam bile yine elenirdim. kötüyüm. olmadi. olmuyor.
kullaiciadi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Furkann mantıken olması gerekir, sonuçta envanterden aynı puanı alan iki kişi arasında genel yetenek testinden daha yüksek puan alan kişi daha çok hakediyor
kullaiciadi tarafından gönderilen son iletiler
-
@papatya586 siz gecmis miydiniz hocam
-
testin sonlarinda cikan sorular vardi ya arkadaslar, başi başka soru, sonu başka soru. onlara nasil cevap verdiniz, ben orda hata yaptim galiba. surekli ayni cumlelere cevap verdim. gecen arkadaslar orayi nasil yapti
acaba -
testin sonlarinda cikan sorular vardi ya arkadaslar, başi başka soru, sonu başka soru. onlara nasil cevap verdiniz, ben orda hata yaptim galiba. surekli ayni cumlelere cevap verdim. gecen arkadaslar orayi nasil yapti
acaba -
son şansimdi, 90 dogumluyum. bundan sonraki sinavlarina da giremem. diger bankalarinkine de giremem. 2014 te mulakata girdim, yedeklik cikti. bekledik aylarca, listemiz hazirdi, ik alimacaksiniz dedi, 17-25 aralik olarlarinda banka ust yonetimi revize edilince bizim listeyi de cöpe attilar. yillar sonra yine denedim, son şansimdi, 83 aldim ama kisiligimiz bankaya uymadi, karaktersizsin dediler, kapilari kapattilar. gerçi bu şansla mulakata kalsam bile yine elenirdim. kötüyüm. olmadi. olmuyor.
-
mulakatin bu hafta sonu olacagini sanmiyorum. gercekten bu banka bu kadar hizli degil hatta mulakatlar haftaici oluyor, 2014 te oyle olmustu. haftasonu mulakat yapildigini hic duymadim halkbankta
-
sizce bugun aciklanir mi, ben pek sanmiyorum, hantal bi banka cunku bu tarz organizasyonlarda
-
@mrtyglr her subeye iki uc kisi cok fazla degil mi sizca, su an subelerde gisede personel olmamasi lazim sizin dediginizr gore. keske dediginiz rakamlar olsa, umarim sizin dediginiz gibidir insallah.
-
@Özge92 duydum hocam, kesin bilgi maalesef. uc kati aday cagirilacak, 21 kisi falan