@glsnbz tabi ki de faydası yok bi program dahilinde ilerliyorlar tarihi kendileri biliyor biz bilmiyoruz sonuçta amaçları süreci uzatıp bize işkence çektirmek değil heyecanlıyız ama sabırlıda olmalıyız
ggg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ygt16 tabi ki de öyle zaten üzerimizde ki stresin nedeni bu değil mi inşallah evrakları toplama aşamasına geçebilmişizdir yoksa ne evrak sorun ne de ne zaman başlayacağımız yeterki açıklansın
-
@gkry artık ben teori kurmayı bıraktım yani hepsi çürüdü 3ay da bitti 20günde geçti Çarşamba’lar yalan oldu yıl da bitti sanki hiç açıklanmayacak gibi
-
@gkry umarım başlama fırsatımız olur zaten mesele ne zaman başlayacağımızdan çok sonucumuzun ne olacağı
-
@Özge92 bu kadarına nasıl sabrederiz allah bilir iyi olsun da sonu
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
(Halkbank sonuç bekleyenler ve umut kesenler misali )) -
Burada amaç duyum paylaşmak diye biliyorum. hayır insanların duyumlarını paylaşıyor diye verilen tepkiye bakın
ggg tarafından gönderilen son iletiler
-
@ShaCo @ShaCo Burda başarılı olmam gereken bişey mi var. ilginç. alıngan bi tavır yok. ha gayret doğru mesajı alacaksınızdır bu zorlama ile
-
@belinay rica ederim arayın siz İK yı duyumları boşverin
-
@ShaCo konuşma bitiminde keşke anladığınızı anlasam benim heyecanıma gelen duyumlar sebep olmuyor yarın duyum olmasa da ben heyecanlı olurum yapım öyle umarım bu sefer anlamışsınızdır
-
@belinay evet gergin olduğunuz her mesajdan belli oluyor zaten. Duyumlar serbest buna kimse karışamaz İk Bilgi vermiyor amaç sadece iknın verdiği bilgiler ise bu platform yerine telefon numaralarını arayarak sizin için en doğru ve duymak isteyeceğiniz bilgi paylaşımını alırsınız
-
@ShaCo ben her gün heyecanlıyım size de bol şans dediğiniz gibi sizi heyecanlandıran birinin duyumu doğru çıkacaktır
-
@ShaCo o ayrımı nasıl yapıyorsunuz kimin iyi niyetle veya kötü niyetle yazdığı ? Her gün o umutla bekliyoruz heyecan hep var çok takılmamak lazım.
-
Burada amaç duyum paylaşmak diye biliyorum. hayır insanların duyumlarını paylaşıyor diye verilen tepkiye bakın
-
@ygt16 her günümüz beklemek ve heyecanla geçiyor o yüzden o gibi şahısların bizi ekstra heyecanlandıracağı durum yok
-
@zeyzeytin umarım doğrudur diyelim o zaman
-
@ygt16 20gün diye okumuştum bi yerde. Ama değişiyor anladığım kadarıyla