Turkceden patladik. 4 yanlis. Net: 69,3
yogunkulis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Standart sapmanin olmamasi kaymakamlik sinavina dair en kotu sey. Ustune bir de kalitesiz sorular. Bi arkadas kaliteli sorsalar 80in ustunde kapatir demis. Kapatsin?
yogunkulis tarafından gönderilen son iletiler
-
Standart sapmanin olmamasi kaymakamlik sinavina dair en kotu sey. Ustune bir de kalitesiz sorular. Bi arkadas kaliteli sorsalar 80in ustunde kapatir demis. Kapatsin?
-
puanim 73 veya 74,25 emin olamiyorum. 73u baz alin isterseniz.
-
Herkese selamlar, 2016’dan beri bu sinava giren biri olarak bir sey sormak istiyorum. En azindan gecen sene zorlugunda bir sinavda kontenjan da artilmisken, yeni mezunlar sinava girememisken, KPSS cok yakin bi tarihteyken puanlar nasil yukselebilir arkadaslar? Buna ne sebep olabilir mantikli bi aciklamasi var mi?
-
Turkceden patladik. 4 yanlis. Net: 69,3
-
Arkadaslar herkese merhaba. Eskilerdenim ama hesabim dondurulmus sebebini bilmiyorum bunu yeni actim. Kisisel gorusum Sinav zordan ziyade kalitesizdi. Cunku sor bi sinavda sorularin cevaplari bu kadar muallakta kalmazdi. Ozellikle turkceyi turkce bilmeyen birinin hazirladigini dusunuyorum. Ve baraji tas catlasin 350-380 kisinin gecebilecegini tahmin ediyorum. Bunun yani sira 85 civari Net bekleyen arkadaslara neden bu kadar saldiriliyor anlam veremedim. Bekleyenler olabilir arkadaslar neden trollukle itham ediyorsunuz? Ben baraji ya gecerim ya gecemem. Daha once iki kere kazanmis biri olarak.