@vedatkoçakgop risk nedir, risk yönetimi
Düzenli düzensiz göç
İdari işlem unsurları
İdari işlem yazılı olmak zorunda mıdır.
Mülakat ortamı rahat, kimseyi çok zorladıklarını sanmıyorum.
Paylaşmak güzeldir, bencil olmayın. Sonuçta herkes rakip, herkes arkadaş. Yüzde 25 şansımız var. Kim mutlu olacaksa ve insanları mutlu edecekse o olur umarım.
hunzah tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
78.25 de benden. kopu iptal kabul ederek 1.01 ile çarptım. ayrıca 400 kişi çıkmaz 70i geçen bence.
hunzah tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Mckr213, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
52 hunzah 78,25
geçen sene netim 76,5 geldi, demekki yanlışlarımın bazılarını doğru kabul etmişim. insanlı hali herkes yanlış hatırlayabilir, 70 ve üstü alan bence listeye girecektir.
-
sınav geçen seneden zordu bence, 70 civarı kapatabilir gibi, tabi herkes bakıp yazdıkça daha belli olur.
-
79,5 net de benden. standart sapma var mı arkadaşlar, geçen seneki netim 76,5 gelen puan 78,1 olmuştu.
-
@merasim34 şu güzel ortamı,bozuyorsunuz, yapmayın. Girmeyin başlığa çok mu zor. İnsanlar heycanlı bi bilgi almak istiyorlar, anlayışlı olun. Siz kürşadsanız aday olan 400 kişiyi de çeriniz dostunuz bilin.
-
@vedatkoçakgop risk nedir, risk yönetimi
Düzenli düzensiz göç
İdari işlem unsurları
İdari işlem yazılı olmak zorunda mıdır.
Mülakat ortamı rahat, kimseyi çok zorladıklarını sanmıyorum.
Paylaşmak güzeldir, bencil olmayın. Sonuçta herkes rakip, herkes arkadaş. Yüzde 25 şansımız var. Kim mutlu olacaksa ve insanları mutlu edecekse o olur umarım. -
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
25 56, 80.6 da benden.
ayrıca 80 altı kapatacak bence, geçen seneden bariz zordu. -
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
25 gy, 56-54 alan.
standart sapmanın ne olacağı belirler kaderi. geçen sene 25 e 56 ya yaklaşık 1 puan standart sapmandan puan geldi, önceki sene 4 puan civarı. bence geçen seneden zordu sınav. 77-78 gibi kapatabilir. -
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
78.25 de benden. kopu iptal kabul ederek 1.01 ile çarptım. ayrıca 400 kişi çıkmaz 70i geçen bence.