TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. mütemmimcüz
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 7
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mütemmimcüz

@mütemmimcüz

7
    İtibar
    507
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mütemmimcüz Takip etme Takip Et

mütemmimcüz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• GUY HARİTASI

0_1491470625276_IMG-20170406-WA0001.jpg

Arkadaşlar merhaba.Ufak bir çalışma yapıp sizlerle paylaşmak istedim. Belki yönünüzü bulmaya yardımcı olur niyetiyle. 5-10-15 kişi alan şehirleri koymak istemedim(fazla nüfuslu olanlar hariç) çünkü oralar 73-77 arası esneyecek ama hangisi düşük hangisi yüksek kapatır tahmini güç.
      Bu haritada herkesin bildiği, tercihini yaparken değerlendirdiği 2 parametreyi en net şekilde göstermek istedim.Alım sayısı ve Şehir büyüklüğü.
      Tavsiye: Herkesi dinleyin, analiz edin ama nihayetinde kendi içinize sinen yeri yazın.
      Sınava girecek kişi sayısı 10.000 olduğuna göre bence sıralaması 15.000 e kadar olanların şansı büyük.20.000 e kadar olanların da şansı vardır.
      Herkese başarılar.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz
    • RE: Meslek Tanıtımı: İŞKUR İstihdam Uzman Yardımcılığı

@issiziibfli Maalesef daha başlayamadık.2015 Aralık ayında başlayan süreç hala sonuçlanmadı.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz
    • RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.

@anonimus tamam formal kardeş..

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz

mütemmimcüz tarafından gönderilen son iletiler

@issiziibfli Sagol hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz

@issiziibfli Maalesef daha başlayamadık.2015 Aralık ayında başlayan süreç hala sonuçlanmadı.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz
    • RE: GUY HARİTASI

İnsanlar tercihini yasadigi yere gore ya da yasadigi yere yakin yere gore yapma egiliminde diye düşünüyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz
    • GUY HARİTASI

0_1491470625276_IMG-20170406-WA0001.jpg

Arkadaşlar merhaba.Ufak bir çalışma yapıp sizlerle paylaşmak istedim. Belki yönünüzü bulmaya yardımcı olur niyetiyle. 5-10-15 kişi alan şehirleri koymak istemedim(fazla nüfuslu olanlar hariç) çünkü oralar 73-77 arası esneyecek ama hangisi düşük hangisi yüksek kapatır tahmini güç.
      Bu haritada herkesin bildiği, tercihini yaparken değerlendirdiği 2 parametreyi en net şekilde göstermek istedim.Alım sayısı ve Şehir büyüklüğü.
      Tavsiye: Herkesi dinleyin, analiz edin ama nihayetinde kendi içinize sinen yeri yazın.
      Sınava girecek kişi sayısı 10.000 olduğuna göre bence sıralaması 15.000 e kadar olanların şansı büyük.20.000 e kadar olanların da şansı vardır.
      Herkese başarılar.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz
    • RE: KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI

@terliksi gecen seneki sorulari gerçekten hic hatırlamıyorum. Ama temel duzeyde iktisat bilgisi yeterli olur. Herhangi bir temel genel iktisat kitabindan calisirsaniz yeterli olabilir.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz
    • RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.

@anonimus tamam formal kardeş..

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz
    • RE: KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI

@rabiosa90 sadece isletme konulari. Biraz da muhasebeydi gecen sene.. uretim yonetiminden garip sorular vardi.. acikcasi zordu sinav. Zaten o nedenle de çan yaptilar. Genel iktisat kismi kolaydi sadece

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mütemmimcüz