TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. zynnepgns
    Z
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

zynnepgns

@zynnepgns

18
    İtibar
    79
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

zynnepgns Takip etme Takip Et

zynnepgns tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Madem bekliyoruz başka bir konudan bahsedelim vakit geçsin arkadaşlar.
      Hocaların tavrını hiç samimi bulmadığımı söylemeliyim. Özellikle sınavdan sonra 20 soru tutturdum, 30 soru tutturdum demeleri çok komik. Kamu yararını, seçilme usullerini, yasama dokunulmazlığını, dmk izin süresini, yetki genişliğini ve daha sayamayacağım kadar çok sayıda, basit ve her kitapta yer alan soruyu birebir tutturduk demeleri tamamen bunca emek verenle alay etmek. (Özellikle Alan bilgisi için konuşuyorum.)

Sosyal konut sorusunu, Avrupa yer.yön.öz şartını, fahri görevi, sayıştay denetimini, mali denkleştirmeyi tutturanı hiç görmedim.

Ayrıca ortada bir duyum varsa samimiyetle açıklamak gerekir diye düşünüyorum en azından üstü kapalı da olsa söylenebilir. Madem insanları heyecanlandıracaksınız yarım cümlelerle birer kelimeyle hiç konuşmamak daha hayırlı değil midir? Ben bunu reklam olarak görüyorum kusuruma bakmasınlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

@Willsmithh İnsan gerçekten yetki gaspını yetki saptırmasını tutturdum demeye utanır. Onu tutturmuyorsan zaten hoca olduğunu sorgulaman lazım senin. Kitaplar satın alınırken, sosyal medya sayfalarında mevzuattan arakladıkları şeyleri hap bilgi diye yutturup fenomenliğe soyunurken, binlerce kişiden teşekkür yağarken her şey çok güzel. Ama 3-4 gün kalmışken insanlar heyecan içindeyken, koca bir senenin emeği karşılık bulmak üzereyken ağızlarından cımbızla laf alıyoruz. Hiç konuşmasalar daha iyi...

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns
    • RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

@Elnogate Geçici Koruma Yönetmeliği'nin 21.maddesinde bu çocukların da tıpkı geçici koruma altındaki anne ve babaları gibi kayıt işlemlerinin yapılacağı yazıyor. Yani bu çocuklar Türk vatandaşı olmaya hak kazanmazlar. Bu çocuklar da anne ve babaları gibi geçici koruma statüsüne dahil edilirler.

https://www.goc.gov.tr/kurumlar/goc.gov.tr/gecicikorumayonetmeligi.pdf

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

Herkese iyi aksamlar. Bu forumun çok hareketli olduğunu ve burada bir liste yapıldığını görerek kaydoldum. Listeye ben de 80,50 ile katılmak istiyorum. Ekleyebilirseniz sevinirim. Umarım bu özel mesleğin hakkını verecek arkadaşlarla birlikte kazanmak nasip olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

İleti kaldırılmıştır.

https://forum.tercihiniyap.net/topic/5316/tercihini-yap-yayın-politikamız-paylaşılması-yasak-olan-unsurlar-ve-forum-kuralları/9

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

zynnepgns tarafından gönderilen son iletiler

İleti kaldırılmıştır.

https://forum.tercihiniyap.net/topic/5316/tercihini-yap-yayın-politikamız-paylaşılması-yasak-olan-unsurlar-ve-forum-kuralları/9

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

İleti kaldırılmıştır.

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

@Elnogate Geçici Koruma Yönetmeliği'nin 21.maddesinde bu çocukların da tıpkı geçici koruma altındaki anne ve babaları gibi kayıt işlemlerinin yapılacağı yazıyor. Yani bu çocuklar Türk vatandaşı olmaya hak kazanmazlar. Bu çocuklar da anne ve babaları gibi geçici koruma statüsüne dahil edilirler.

https://www.goc.gov.tr/kurumlar/goc.gov.tr/gecicikorumayonetmeligi.pdf

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns
    • RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları

Arkadaşlar ben geçen yıl mezun oldum. Özelde veya kamuda herhangi bir çalışma tecrübem yok. Özgeçmişte bu kısım için ne yazmam daha uygun olur? Bir de ilgi alanlarımızdan özellikle soru sorulması ihtimali var mıdır? Yani bu özgeçmiş kağıdı mülakat komisyonunun elinde mi yer alacak o gün?

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

@Willsmithh İnsan gerçekten yetki gaspını yetki saptırmasını tutturdum demeye utanır. Onu tutturmuyorsan zaten hoca olduğunu sorgulaman lazım senin. Kitaplar satın alınırken, sosyal medya sayfalarında mevzuattan arakladıkları şeyleri hap bilgi diye yutturup fenomenliğe soyunurken, binlerce kişiden teşekkür yağarken her şey çok güzel. Ama 3-4 gün kalmışken insanlar heyecan içindeyken, koca bir senenin emeği karşılık bulmak üzereyken ağızlarından cımbızla laf alıyoruz. Hiç konuşmasalar daha iyi...

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

Madem bekliyoruz başka bir konudan bahsedelim vakit geçsin arkadaşlar.
      Hocaların tavrını hiç samimi bulmadığımı söylemeliyim. Özellikle sınavdan sonra 20 soru tutturdum, 30 soru tutturdum demeleri çok komik. Kamu yararını, seçilme usullerini, yasama dokunulmazlığını, dmk izin süresini, yetki genişliğini ve daha sayamayacağım kadar çok sayıda, basit ve her kitapta yer alan soruyu birebir tutturduk demeleri tamamen bunca emek verenle alay etmek. (Özellikle Alan bilgisi için konuşuyorum.)

Sosyal konut sorusunu, Avrupa yer.yön.öz şartını, fahri görevi, sayıştay denetimini, mali denkleştirmeyi tutturanı hiç görmedim.

Ayrıca ortada bir duyum varsa samimiyetle açıklamak gerekir diye düşünüyorum en azından üstü kapalı da olsa söylenebilir. Madem insanları heyecanlandıracaksınız yarım cümlelerle birer kelimeyle hiç konuşmamak daha hayırlı değil midir? Ben bunu reklam olarak görüyorum kusuruma bakmasınlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns

Herkese iyi aksamlar. Bu forumun çok hareketli olduğunu ve burada bir liste yapıldığını görerek kaydoldum. Listeye ben de 80,50 ile katılmak istiyorum. Ekleyebilirseniz sevinirim. Umarım bu özel mesleğin hakkını verecek arkadaşlarla birlikte kazanmak nasip olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      zynnepgns