2099 kpss cikmis sorular
Kullanıcıadi
@Kullanıcıadi
Kullanıcıadi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Yazık bizlere gerçekten.İibf li gençlerin bu yaşadığı stres, belirsizlik insani yaşlandırır.kpss den yuksek alıyoruz derdimiz bitmiyor.Halimize o kadar üzülüyorum ki.Dun gece birden bire nefes alamadım ağlamaya basladim psikoloji diye bir sey kalmadı.. Artik oluruna bırakayım kpss çalışayım diyorum ama yok.dk başı telefona gidiyor elim.bu iki hafta nasıl geçecek nasil sonlanacak merak konusu..
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
Süresiz istikraz yapan var mı
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Listedeyim elhamdulillah
-
Çapraz esneklik -0.5 ?
-
Şahsi cezasızlik vardı demi
-
@aycan o Zaman stratejik plan galiba
-
@tomhardy is suresi yaptim ama emin değilim
-
Beşeri sermaye üniversite mezunu yaptım
Kullanıcıadi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
Arkadaşlar merhaba, mülakatlar balgatın ilerisindeki başkanlıkta gerçekleşecek ama iki bina var hangisi acaba ana binada mıdır? Bir de mülakatın tarzı, neler sorulabileceği hakkında fikri bilgisi olan?
-
RE: 2017/2 ile atananlar
@aliveli evet hocam maalesef , kendimi beklemeye hazırladım ama sizce kaç ay bekleriz tahminen?
-
2017/2 ile atananlar
Arkadaşlar kurumlarınız duyuru yayınladı mı? Belgelerini teslim eden var mı? Bu başlık altında haberleşebiliriz.
-
RE: 2017_2
Atanan arkadaşlar istenen belgeler vs bunları götürmek için atandığımız kurumun duyurularını mı takip etmemiz gerekiyor süreç nasıl işleyecek yardımcı olursanız sevinirim hocam @Antimülakat
-
Ben de işletme mezunu olarak 85 puanla sadece iç Anadoluda ki yerleri tercih ettim atanma ihtimalim yüzde kaç?
-
@antimülakat hocam ben devlet demiryolları için sormuştumda kılavuzda aşağıdaki şekilde yazıyor benim tercih edeceğim kadroda ise sadece memur yazıyor bu maddede yazan psikoteknik vb şartları yine de sağlamam gerekiyor mu?
DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü pozisyonlarında istihdam edilecek personelin tümü atandıkları işyerinde en az beş (5) yıl süre ile görev yapmadan yer değişikliği isteğinde bulunamayacak olup, adayların tercih yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.
Ayrıca Hareket Memuru, Sürveyan, Mühendis ve Tekniker pozisyonlarını tercih edecek adayların renk
körü olmamaları ve TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Sağlık ve Psikoteknik Yönergesinde bu unvanlar
için belirtilen sağlık koşulları ile psikoteknik yeterliliklerini taşımaları zorunludur
-
@burcuburcu acaba bu şartlar memurluk için de geçerli mi? yoksa bu alımdaki normal memurluk için sadece 5 yıl başka ile gitmemeyi mi kastediyor 7327 ? (@Antimülakat )