Ne büyüttünüz arkadaşlar ya ! Kaymakam olarak yiyecek ekmeğiniz varsa bunu kimse engelleyemez. Siz elinizden geleni yaptınız bırakın şimdi boşu boşuna sitrese girmeyi.
Ahmet03 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@miadayy kardeşim iktisat dahil tüm derslere A kadro eğitim kurumlarından çalış yaparsın.
-
Hadi bismillah Allah bu yolda utandırmasın bizleri.
-
Banada sorulan sorular:
Akım değişken
Stok değişken
Monotaristler de enflasyonun nedenleri
Keyneste enflasyonun nedenleri
Dilekçe hakkı süreleri ve yabancıların dilekçe hakları
Bilgi edinme konunu süresi ve yabancıların hakları.
Bunlardan ziyade kendimi tanittirdilar ayrıca en son Ahmet'i tanımla desek nasıl tanitirsin diye sordular biraz muhabbet havasında geçti yani heyecanlandigimiz kadar yokgenel olarak guzeldi
-
Benim evime de az önce geldi polisler direk benimle konuştular nerelisin nerde kaliyosun ne mezunusun tarzı sorular sordular
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
Ileti kaldıılmıştır.
WhatsApp grubu paylaşımı yasaktır.
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@justinterrogate birde bişey soracağım hocam. Bu oturumlar nasıl yapıldı cumartesi ve pazar hangi dersler yapıldı ??
Ahmet03 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Mülakata 1. Komisyonda girdim. Bana sorulan sorular. Bütçenin denetim yolları nelerdir. Defi ve itirazın farkı nelerdir. Monopol piyasasını anlat. Zorunlu karşılık nedir yükselirse piyasaya etkisi nasıl olur. Muhasebeden bir işlem sorusu vardı bankadan kredi çekmiş falan. Birde muhasebede dönem sonu işlemleri nedir diye soru geldi.
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hala neden açıklamıyorlar
-
@justinterrogate teşekkür ederim hocam
-
@justinterrogate birde bişey soracağım hocam. Bu oturumlar nasıl yapıldı cumartesi ve pazar hangi dersler yapıldı ??
-
@justinterrogate teşekkür ederim hocam:)
-
@justinterrogate merhaba kardeşim. Bu sınav giriş belgelerini kaç gün öncesinde gönderdiler acaba ?
-
Banada sorulan sorular:
Akım değişken
Stok değişken
Monotaristler de enflasyonun nedenleri
Keyneste enflasyonun nedenleri
Dilekçe hakkı süreleri ve yabancıların dilekçe hakları
Bilgi edinme konunu süresi ve yabancıların hakları.
Bunlardan ziyade kendimi tanittirdilar ayrıca en son Ahmet'i tanımla desek nasıl tanitirsin diye sordular biraz muhabbet havasında geçti yani heyecanlandigimiz kadar yokgenel olarak guzeldi