Bugün murat hocaya tweet attık arkadaşlar. Yarın gündüz 45 kişilik alımların açıklanmasına yönelik ufak çaplı bir etkinlik yapacağız. Size buradan tekrar bildireceğim gelişmeleri. Lütfen katılmak isteyenler yorumumu beğenebilir mi? Ne kadar çok o kadar iyi.
Aspirik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar saat 17.00'da başlıyoruz. Lütfen herkes twitterda olsun. Ne yapacağımızı twitterda muratguzelli hocamız retweet yapacak. Şansımızı denemekte fayda var diye düşünüyorum. Lütfen katılacak arkadaşlar beğensin yorumu. 3 aydır bu sonucu bekliyoruz, insallah en kisa sürede açıklanır. Allah yardımcımız olsun. Selametle
-
RE: Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sınav ve çalışma yeri Gaziantep'te olduğundan ben başvurmayacağım. Girmeyeceğim yere başvurup insanların hakkına da girmek istemediğim için 89.5 ile başvurmayacağım, girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Bu postu atmamın sebebi emsal teşkil etmesini istememdir. Keyfi başvurulardan sakınalım. Saygılar
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, murat hocamla bir kez daha konustuk. Tam saati belli değil ama belli olur olmaz buraya yazacağım. Yarın muhtemelen öğlen ya da akşam saatlerinde belli bazı büyüklerimizi etiketleyip tweet atacağız + paylaştıkları gönderilerinin altına yazacağız. İnşallah 45 kişilik il göç alımı adına bir sonuç alabiliriz. Allah yardımcımız olsun inşallah
-
Arkadaslar şu rotasyon meselesini adam akıllı anlatacak birisi var mi acaba? 3 4 5. bölgelerdeki belirtilen yıllar kadar çalıştıktan sonra yerimiz sabitleniyor mu bir yerde, yoksa emekli olana kadar her 4 5 yilda bir tayinimiz mi cikacak ben anlamlandiramadim açıkçası
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@ank3435 Kesinlikle ben de öyle hissediyorum, atıyorum kafadan 150 sayfa ceza cmk çalışıyorum 1 soru çıkacak.. Ama yine de kendimi alamıyorum calismaktan. Belki de cok kolay bir soru olacak niye çalışıyorum ki diyorum kendi kendime.. Ayrıca Il Gocte hic hukuk calismama rağmen full cıktı. Tuhaf işler
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Olm ben bu sınava girdigimi unutmuşum lan öyle gezerken denk geldim
-
Çok üzgünüm ama bence ümitlenmeyin boşa, 200'lük alımın mülakatına yakın açıklanır gibi. Hiç umut yok neredeyse. Açıklanacak gibi durmuyor. O havayı sezemiyorum ben. Siz sezebiliyor musunuz?
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Herkese başarılar diliyorum arkadaslar, umarım düzgün sorularla karsilasacagimiz bir sinav olur
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bence en fazla 1500 gelecektir hepsini guy icin harciayacaklarini zannetmiyorum.
Aspirik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sınav ve çalışma yeri Gaziantep'te olduğundan ben başvurmayacağım. Girmeyeceğim yere başvurup insanların hakkına da girmek istemediğim için 89.5 ile başvurmayacağım, girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Bu postu atmamın sebebi emsal teşkil etmesini istememdir. Keyfi başvurulardan sakınalım. Saygılar
-
Acaba ne zaman açıklanacak, duyumu olan yok mu hiç? 2 ay oldu
Umarım çok gecikmez
-
RE: Twitter Etkinlik Duyuru Başlığı
45 KİŞİLİK İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN DESTEK OLUN ARKADAŞLAR
Saat 17.00'da #45ILGOCUZMYARD tagıyla birlikte Twitterda başlayacağız. Sayın Gökçe Ok, Abdullah Ayaz, İsmail Çataklı ve Süleyman Soylu'yu etiketlemeyi ve kendilerinin gönderilerinin altına da yazmayı unutmayın lütfen.
Detayları twitterda muratguzelli ve IIBF_Haberr hesaplarında bulabilirsiniz. Lütfen bizi yalnız bırakmayın. Tam 3 aydır bu sinuclarisonucları beklemekteyiz. Önümüzü görmek ve gelecek planı yapmak istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Katılacaklar lütfen +1 yapsınlar
-
Arkadaşlar saat 17.00'da başlıyoruz. Lütfen herkes twitterda olsun. Ne yapacağımızı twitterda muratguzelli hocamız retweet yapacak. Şansımızı denemekte fayda var diye düşünüyorum. Lütfen katılacak arkadaşlar beğensin yorumu. 3 aydır bu sonucu bekliyoruz, insallah en kisa sürede açıklanır. Allah yardımcımız olsun. Selametle
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, murat hocamla bir kez daha konustuk. Tam saati belli değil ama belli olur olmaz buraya yazacağım. Yarın muhtemelen öğlen ya da akşam saatlerinde belli bazı büyüklerimizi etiketleyip tweet atacağız + paylaştıkları gönderilerinin altına yazacağız. İnşallah 45 kişilik il göç alımı adına bir sonuç alabiliriz. Allah yardımcımız olsun inşallah
-
Bugün murat hocaya tweet attık arkadaşlar. Yarın gündüz 45 kişilik alımların açıklanmasına yönelik ufak çaplı bir etkinlik yapacağız. Size buradan tekrar bildireceğim gelişmeleri. Lütfen katılmak isteyenler yorumumu beğenebilir mi? Ne kadar çok o kadar iyi.
-
Çok üzgünüm ama bence ümitlenmeyin boşa, 200'lük alımın mülakatına yakın açıklanır gibi. Hiç umut yok neredeyse. Açıklanacak gibi durmuyor. O havayı sezemiyorum ben. Siz sezebiliyor musunuz?
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Olm ben bu sınava girdigimi unutmuşum lan öyle gezerken denk geldim
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
96000 hadi arkadaşlar
#BeratAlbayraktan3000Guy