@Arzuhal Evet Taşra sınavı 28 Aralık
rusor tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Mühendislik Eem soruları (Sınavdan sonra not almıştım yeni buldum)
- Aşağıdaki sinyallerin hangisi lineerdir
- -1^n fonksiyonun periyodu nedir
- Bant genişliği verilmiş kanal kapasitesi soruluyor (Shannon formülü)
- Frekansı verilmiş sinyalin bant genişliği sorulmuş B = 2 fm den bulunuyor
- Verilen sinyalin modülasyon yüzdesi nedir sorusu
- Bir eğri denklemi ve doğru denklemi verilmiş arada kalan bölgenin alanı nedir
- Cevabı half dublex olan soru
- Aynı kanaldan 2 yayın yapmayı sağlayan araç hangisidir. cevabı combiner olabilir bilmiyorum
9.10.11. Üç tane integral sorusu
11-14. Dört tane matematik problemi - uçları kesik dikdörtgen kendi ekseninde döndürüldüğünde oluşan şeklin hacmi ne olur
16 - 22. Sayısal mantıktan 6 soru - i'li komplex işlem sorusu
24-26. Diff denklemlerden üç soru - 2020 avrupa şampiyonası ilk maç hangisidir. Türkiye italya olmalı
- Türkiye hangi birliğe üye değil .cevap Shagai Beşlisi
- hatırlamadığım bir caminin avlusundaki postaneyi hangi Osmanlı padişahı yaptırmıştır.
- Verilen matrisin eigenes katsayılarının toplamı nedir
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Herkese iyi seneler arkadaşlar. Mühendislikte 11 boşum 1 yanlışım var. Cevapları bilmediğimiz için yanlışlar daha da artacaktır. Sizlerde durumlar nasıl ? benim kadar çok boşu olan var mı ?
-
@sirnakli Çok teşekkür ederiz. Son bir soruyu da cevaplarsan süper olur. Sinyaller ve haberleşmeden tahmini kaç soru geldi bu sorular yorum soruları mıydı yoksa işlem soruları mıydı. Mikroişlemcilerden soru geldi mi ?
-
@sirnakli hocam zaten üni de almadığımız veritabanı veriyapıları gibi dersleri 3,4 soru için çalışmanın mantığı yok, onun yerine GkGy çalıştım ama onada gerek yokmuş .
-
@sirnakli Hocam 2 -3 konu ile Hangi konuları kastettiniz. sayısal mantık tasarım ve sinyal işleme konularından sayısal sorular gelmiş anladığım kadarıyla başka hangi dersten yoğun sorulmuş