Arkadaşlar, artık ilanın gelme zamanı yaklaştı... (Duyum)
jrobinson2002
@jrobinson2002
Feminist
Kadınlara saygınız olsun.
jrobinson2002 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
2020 Vergi Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK)
Uzman yardımcılığı sınavına giren herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Hayatımda gördüğüm en saçma sınav şekliydi. Sınav soruları da KPSS formatından da farklıydı.
İnsanlar o kadar emek veriyor sınava hazirlaniyorlar. Ama gel görki kurumun sınava girenlere vermiş olduğu değere bakalım.
“Kötü şartlar altında eşit bir sınavdı.”
Ne demek şimdi bu diye bakarsak toplantı salonu mu diyelim yoksa üniversitelerdeki amfilerde oturak olduğunu düşünün ama masanın olduğunu düşünmeyin o şekilde bir sınava girdik. Bir tek oturacağımız vardı. yani Dizimizin üzerinde kitapçığı ve optiği koyduk. Çöz babam çöz...Bari direkt KPSS puanlarına göre mülakata 4 veya 5 katı çağırsaydınız da insanlar boşuna masraf yapmasalardı. Sınavlara hazırlananlarının zamanı ve maliyetlerini hiç düşünmüyor kurumlar. Hayalleri ve beklentileri saymıyorum bile...
Üst kurullar arasında en kalitesiz “sınav şekli” ve soru formatı vardı.
Toplantı salonlarında masanın olmadığı bir yerde sınava giriyoruz. Şaka gibi...
insanlar oraya bir ümit çalışmalarının karşılığını almak için geliyor.
Eğitime ve gençlerimize verilen değerin bir göstergesiydi. -
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Sınavda bu yılda can sistemi uygulanır bence..
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mi? Bakanlığı arayan oldu mu?
jrobinson2002 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Sanayi bakanlığından sonra bu sınavda 90+ ile kapatır artık:(
-
RE: Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bu sınava İngilizcesi olmayanlar boşuna başvurmasınlar. Sınavları Öyle kolay olmuyor
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Altı üstü 100 kişilik sınav yaptılar. ÖSYM ile yarışıyorlar. 23 gün geçti.
Zaten sınırda kalacağız gibi görünüyor. Birde bunu bekliyoruz. -
RE: Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bu İngilizceyi neden eklerler kurumlar. Sanki kurumlarda denetimi ingilizce yapıyorlar şaka gibi
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcısı Sınavı
İki haftaya kadar teşkilata yönelik değişiklikler resmî gazetede Yayımlanacak sonrasında insallah ilan sürecine geçilir. Eski usule dönüş var gibi...
-
Kurumlar sınavı neden bu kadar geç açıklıyorlar anlamıyorum. Özellikle test yapılan sınavlarda bu durum hep oluyor. Klasik sınavlarda hesaplama yapılırsa bu kadar uzun sürmüyor