@keynes5 Murakıplığın muhasebesi zordu.Fakat doğru kaynaklardan ve yevmiye kayıdın amacını ve yarattığı mali etkisini göz önüne alarak çalışmalarınızı buna göre yaparsanız mubasebeden gelen sorularda kolayca mantıklar kurarak hesaplar arasında etkileşimi kolayca idrak edebilirsiniz.
Açıkçası muhasebe zordu fakat ben bu şekilde çalıstığım için sorularda sakin kalarak kolaya indirgeyebildim ve bu sekilde çalısmanızı şiddetle öneririm arkadaşlar.
Şunu da belirtmek de fayda var ki BDDK nın muhasebesi Kamu Gozetiminden zordu.
Ama BDDK muhakeme ve analizi içerisinde barındıran sorular sormaktadır.
Sırf bilgine bakarak kayıttan ziyade anlayıp yorumlayıp ve ona göre analiz ederek sorular çoğunluktadır.
Çünkü mesleğin gerektirdiği özellikde bu olsa gerek bence.Sadece bilio yazmak değil bildiğini kendi kelimelerinle yazıp yazabildiğindir asıl mesele.Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın arkadaşlar şimdiden herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.
yasinbeyy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
@esraesra A kadro yayınlarından Muhasebe için MUHASİP adlı kitabından çalıştım.
yasinbeyy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 GUY Mülakat Kazananlar
@papatyaçayı arkadaşlar hangi iller için evrak teslimi yapılacağını nerden takip edebiliriz.GİB in sitesine giriyorum bulamıyorum yardimcı olabilecek var mı?
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@selin-96 istanbul guy için atandım.Ancak Rekabet Kurumu olursa feragat vereceğim.
-
@esraesra A kadro yayınlarından Muhasebe için MUHASİP adlı kitabından çalıştım.
-
@keynes5 Murakıplığın muhasebesi zordu.Fakat doğru kaynaklardan ve yevmiye kayıdın amacını ve yarattığı mali etkisini göz önüne alarak çalışmalarınızı buna göre yaparsanız mubasebeden gelen sorularda kolayca mantıklar kurarak hesaplar arasında etkileşimi kolayca idrak edebilirsiniz.
Açıkçası muhasebe zordu fakat ben bu şekilde çalıstığım için sorularda sakin kalarak kolaya indirgeyebildim ve bu sekilde çalısmanızı şiddetle öneririm arkadaşlar.
Şunu da belirtmek de fayda var ki BDDK nın muhasebesi Kamu Gozetiminden zordu.
Ama BDDK muhakeme ve analizi içerisinde barındıran sorular sormaktadır.
Sırf bilgine bakarak kayıttan ziyade anlayıp yorumlayıp ve ona göre analiz ederek sorular çoğunluktadır.
Çünkü mesleğin gerektirdiği özellikde bu olsa gerek bence.Sadece bilio yazmak değil bildiğini kendi kelimelerinle yazıp yazabildiğindir asıl mesele.Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın arkadaşlar şimdiden herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.