TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. mybravestmask
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mybravestmask

@mybravestmask

1
    İtibar
    27
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mybravestmask Takip etme Takip Et

mybravestmask tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)

Arkadaşlar merhaba. Kurumu aradım sözlü sınavı belgeleri için. Belgeleri yanımızda getirmemiz gerekiyormuş mülakat günü. İlk ilandaki 3 güne dikkat etmeyin dediler. Bilginize

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mybravestmask

mybravestmask tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)

@Xyxx Hocam sonuç açıklama sayfasında belirtilen 3 belge var. Sabıka kaydı, askerlik belgesi ve çalışmaya engel olmamasına dair yazılı beyan. Son belge için adalet bakanlığındaki gibi hazırlansa yeterli olduğunu düşünüyorum. Linkten bakabilirsiniz
      http://pgm.adalet.gov.tr/Sonuc/2019/50muhendis/ek_4saglikbeyani.doc

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mybravestmask

@mert12344321 ‭(312) 294 73 50‬

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mybravestmask

Arkadaşlar merhaba. Kurumu aradım sözlü sınavı belgeleri için. Belgeleri yanımızda getirmemiz gerekiyormuş mülakat günü. İlk ilandaki 3 güne dikkat etmeyin dediler. Bilginize

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mybravestmask

@nicksiz Ben varım

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mybravestmask

10 mart. Ankara

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mybravestmask