Arkadaşlar adli yıl başlangıcında açıklanacak tarzında duyumları olan yok mu? Zira 1 eylül de açıklanması çok şık olurdu
MülkünTemeli
@MülkünTemeli
MülkünTemeli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Bu cuma açıklanmazsa daha da pgm dahil hiçbir siteye girmem. Yoruldum artık.
MülkünTemeli tarafından gönderilen son iletiler
-
İyi birisi Alper Bey kanımca. Çok fazla üzerine gitmeyiniz. Mülakat sorularını da facebook grubunda paylaşıyordu millet faydalansın diye. Kötü niyetli olarak yaptığını sanmam. Bu sene bakanlık çok ters köşe yaptı diye yoğurdu üfleyerek yiyor millet anlayın işte.
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Sürecin heyecan ve stresini yaşayan bir aday adayı olarak almış olduğum bir duyumu ben de paylaşmak istedim. Sonuçların açıklanacağı tarih kesin olmamakla birlikte haftaya açıklanmasının söz konusu olmadığını duydum. Hayırlı akşamlar dilerim. -
Bu cuma açıklanmazsa daha da pgm dahil hiçbir siteye girmem. Yoruldum artık.
-
Arkadaşlar adli yıl başlangıcında açıklanacak tarzında duyumları olan yok mu? Zira 1 eylül de açıklanması çok şık olurdu
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@RootofAllEvil idari sorularına bakmadım fakat çok fazla 79-81 arası gördüm 82 kazanır diyorum sadece altını bilemem
-
Arkadaşlar geçen sene millet adli yargı için 68 şerde kapatır derken baraj tahminini doğru yapan birisi olarak bu sene de adli yargı baraj tahminim 77 puan bu da burada kalsın.
-
@kilici başka var mı peki böyle adli yargıdan girdim bu arada
-
@kilici vay be iyi yakalamışsınız hocam. Bu soru İPTAL EDİLİR o zaman
-
Hmk da hakem sorusunun neden iptal olacağını düşünüyorsunuz istinafa başvurulabilir gibi bir şey demiyor ki kanunda temyize başvurulabilir diyor ben de yanlış yaptım fakat anlayamadım iptal olma sebebini