TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. nazz
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

nazz

@nazz

2
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

nazz Takip etme Takip Et

nazz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@bipolar aynen de öyle bi süreçteyiz eskiden yüksek kapatan bi sanav ihtimali olduğunda yüksek yapanlar beklerdi düşük yapanların umudu kırılmasın diye çünkü süreç çok zor empati devreye giriyordu şimdi sonuçlar açıklanınca herkesin şahit olacağı şey herkes yüksek mi yaptı yoksa yüksek yapanlar 85e gelir mi diye ağladı onu göreceğiz rabbim hepimize iş güç hayırlısı ile nasip etsin lakin insan olarak sağduyulu olmak çok önemli anlayış kalp kırmamak herkes Alibaşkıran olmuş lak lak istisna olan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum nasip herkesin hakkında hayırlısı olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nazz

nazz tarafından gönderilen son iletiler

@bipolar aynen de öyle bi süreçteyiz eskiden yüksek kapatan bi sanav ihtimali olduğunda yüksek yapanlar beklerdi düşük yapanların umudu kırılmasın diye çünkü süreç çok zor empati devreye giriyordu şimdi sonuçlar açıklanınca herkesin şahit olacağı şey herkes yüksek mi yaptı yoksa yüksek yapanlar 85e gelir mi diye ağladı onu göreceğiz rabbim hepimize iş güç hayırlısı ile nasip etsin lakin insan olarak sağduyulu olmak çok önemli anlayış kalp kırmamak herkes Alibaşkıran olmuş lak lak istisna olan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum nasip herkesin hakkında hayırlısı olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nazz

Arkadaşlar puanım 76 yahut 77 gelme ihtimali bile yok değil mi çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor kaç senemi verdim düşük kapatmaz değil mi hakkımızda hayırlısı..

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      nazz