@3pruu kullanım alanlarından bahsettiği şık hocam o bozuyor
rk_ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türkçe sorularından bor sorusunu hatırlayan var mı?KPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve YanıtlarıKPSS A içinde yayımlandı
@İrving-Fisher Avrupa Serbest Ticaret Anlaşması
rk_ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018KPSS A içinde yayımlandı
Merhaba, mülakat tarihleri açıklandı. Kimler hangi tarihte mülakata davet edildi?
-
RE: Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018KPSS A içinde yayımlandı
@supplyside yazılı sınava giderken götürülecek hocam.
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve YanıtlarıKPSS A içinde yayımlandı
@İrving-Fisher Avrupa Serbest Ticaret Anlaşması
-
Tavuk ve tavşan ile ilgili bir soru vardı matematikte. 19 baş ve 32 ayak diyordu. O sorunun cevabını ne yaptınız arkadaşlar?
-
@ankara0648 o soruyu ben iletişim ile ilgili olanı işaretledim.
-
RE: Türkçe sorularından bor sorusunu hatırlayan var mı?KPSS A içinde yayımlandı
@3pruu kullanım alanlarından bahsettiği şık hocam o bozuyor
-
İngilizcede corona virüs ve Elazığ depremi ile ilgili olan soruların cevaplarını hatırlayan var mı?
-
FAO İle ilgili soru vardı.
Merkezi Roma, ve açlığı gidermek olanlar kesinlikle doğrudur dedim. TR ne zaman üye olmuş bilmiyorum ama umarım 1947 değildir
-
@ank3435 aynı fikirdeyim, özellikle Türkçe soruları.