73 - iibf
M
merakli tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve YanıtlarıKPSS A içinde yayımlandı
@robius bana da soru ve cevapları rgfnnm@gmail.com adresine gonderebilirlerseniz sevinirim. tskler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve YanıtlarıKPSS A içinde yayımlandı
bende soru ve cevaplar yok. beni olan arkadaslardan istedim
rgfnnm@gmail.com a gonderebilirlerse sevinirim. tskler -
rgfnnm@gmail.com a soru ve cevapları alabilir miyim rica etsem? tskler.
-
Gecen yil mulakata giren arkadaslar varsa aramizda, mezun olduklari bolumle ilgili mi sorular sordular acaba?
-
@İrving-Fisher bu seneki alim ilaninda ve gecen sene mulakat ilaninda
-
Merhabalar, iktisat mezunu biri yazili sinavda alan bilgisi derken iktisattan mi sorumlu ve
mulakatta 50 puanlik kisim iktisattan mi soruluyo yoksa oneleme sinavindaki konulardan mi soruluyo?