Arkadaşlar aramızda Almanca dan girenler var mı acaba??
uemmehan tarafından gönderilen son iletiler
-
yds 2020 Almanca
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@beirutde, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
baya bi kisi cevap anahtarini istedi ama kimse gelip dogru sayisini yazma zahmetinde bulunmadi
Maalesef dogru sayimiz bekledigimiz kadar olmayınca geri bildirimde bulunmadık. Diğerleri de öyledir kanımca. Hem burda gelip su kadar doğru yaptım demekle sağlıklı bir sonuca ulaşamayız çünkü giren herkes bildirimde bulunmadıkça burdaki konuşmalar boş. Inşallah Rabbim hepimize emeğinizin karşılığını versin. Amin....
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@robius, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@GBVBVV, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Arkadaslar sorular ve cevaplar kaldırıldımı acaba ben daha önce bakamadım ulaşamadım net olmayan bir bölgedeydim.
mailinizi iletirseniz gönderebilirim soruları.
Bana da gönderebilir misiniz lütfen? Almanca sorular da var mı acaba?