@keynesinvarisi anladım hocam kusuruma bakmayın tekrar
morbey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@keynesinvarisi sanmam kusura bakmayın sizin tahmininiz demeliydim.
morbey tarafından gönderilen son iletiler
-
@keynesinvarisi yani 200 kişi iletişim, 200 kişi iibf.. şeklinde olacak yazılıda. Mülakatta da 40-40-40 diye gidecek. Doğru mu anladım acaba?
-
@beirutde ben de sizin gibi düşünüyorum şimdilik burada konuşulanlardan çok ufak bir kesim haberdar fakat bir ay sonra daha sağlıklı bir veri oluşabilir.
-
@keynesinvarisi anladım hocam kusuruma bakmayın tekrar
-
@keynesinvarisi sanmam kusura bakmayın sizin tahmininiz demeliydim.
-
@keynesinvarisi baya insan girmişti sınava senin tahminin baya iyimser umarım öyle olur.
-
@siyasalllııı bu kanıya belki yığılmanın 70 ve 80 lerde olacağını düşündüğüm için vardım. Kaç kişinin kaç puan aldığı önemli bu noktada.
-
@siyasalllııı herkes 600'e girmekten söz ediyor fakat zaten 70 ve üstü ilk 600 demek çünkü kpss gibi virgül oynamıyor aramızda 599. kişi 70 almışsa ve 70 alan daha 10 kişi varsa hangisini 600. sıraya koyacak. 70 in bir önemi var bu yüzden kimse tam puan alamamış da olabilir. Bu arada iletişim-71