sistem bende sbf ve iktisadi bil. olarak güncellenmiş arkadaşlar. herkese kolaylıklar
sbky11 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Arkadaşlar herkes sınava çalışma konusu üzerinde duruyor fakat kimse mi pandemi döneminde, kalabalık bir şekilde sınava giriyor olmasıyla ilgili kaygı duymuyor? Keşke sınava girerken HES kodu kontrolü gibi bir uygulama olsaydı. Ben hakikaten çok endişeliyim bu konuda çünkü vaka sayısı gitgide artıyor. Girişte ateş ölçmek yeterli bir önlem değil bana göre. Umarım kendini iyi hissetmeyen, belirtilere sahip kimse sınava girme konusunda diretmez ve kimseyi riske atmaz...
-
@3pruu mülakatınız olumlu sonuçlanırsa sorun yok yani? ️
sbky11 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Ankara İİBF müfettiş yardımcılığı kaç ile kapattı acaba? Uzman yardımcılığına başvurmuştum, olmamış ne yazık ki
-
@3pruu mülakatınız olumlu sonuçlanırsa sorun yok yani? ️
-
@sbf13 sınav duyurusunda yazıyordu hocam. Alan soruları toplam 50 puan, iletişim mevzuat 10 puan, ingilizcede ilk 20 çeviri sorusu 20 puan, geriye kalan 35 tanesi de 20 puan
-
@xinna pardon hocam siz haklısınız yanlış okumuşum
-
@xinna ben de cevabın yanlış olduğunu düşünüyorum ama doğru cevabın da b olduğunu düşünüyorum
-
@beirutde benim ingilizceden 5 yanlışım var 5i de paragraftan geldi maalesef
-
@keynesinvarisi iptal olan soru herkese doğru olarak mı ekleniyor
-
Benim 68 veya 70 geliyor hesaplarıma göre. Barajı geçemem sanırım, geçenleri şimdiden tebrik ediyorum ve mülakatta başarılar diliyorum
-
@senadogan sanırım bir öncülde yetkilerin tamamı derken diğerinde değerlendirmeleri yaptıktan sonra gerekli gördüğü yetkileri devretme benzeri bir şey yazıyordu ️
-
@keynesinvarisi seçeneklerde genel müdür vardı diye hatırlıyorum hocam, diğer şık ise daire başkanıydı ve sanırım cevap oydu emin değilim ama