TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. ZİYA_KARA
    Z
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 10
    • İleti 11
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ZİYA_KARA

@ZİYA_KARA

0
    İtibar
    11
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ZİYA_KARA Takip etme Takip Et

ZİYA_KARA tarafından gönderilen son iletiler

• 2020 halen önlisans ek puan var mı arkadaşlar lütfen yardım edin çok araştırdım bulamadım lütfen yardım edin lütfen

Ön lisansta ek puan durumu halen var mı arkadaşlar önümüzdeki aydaki sınavda ek puan veriliyor mu lütfen yardımcı olurmusunuz 2020 HALEN VAR MI YOKSA KALKTIMI ARTIKIN LÜTFEN CEVAP
      Arkadaşlar nette araştırdım ama bilgi edinemedim şimdi Ben lisede büro yönetimi bitirdin üniversite içinde Önlisans büro yönetimi ve yönetici asistanlığı gitmek istiyorum

ÖN LİSANS BÖLÜMLERİ içinde yayımlandı 2020 halen önlisans puan var
      Z
      ZİYA_KARA
    • 2020 halen önlisans ek puan var mı arkadaşlar lütfen yardım edin çok araştırdım bulamadım lütfen yardım edin lütfen

Ön lisansta ek puan durumu halen var mı arkadaşlar önümüzdeki aydaki sınavda ek puan veriliyor mu lütfen yardımcı olurmusunuz 2020 HALEN VAR MI YOKSA KALKTIMI ARTIKIN LÜTFEN CEVAP
      Arkadaşlar nette araştırdım ama bilgi edinemedim şimdi Ben lisede büro yönetimi bitirdin üniversite içinde Önlisans büro yönetimi ve yönetici asistanlığı gitmek istiyorum

KPSS ÖN LİSANS içinde yayımlandı 2020 halen önlisans puan var
      Z
      ZİYA_KARA

Ön lisansta ek puan durumu halen var mı arkadaşlar önümüzdeki aydaki sınavda ek puan veriliyor mu lütfen yardımcı olurmusunuz HALEN VAR MI YOKSA KALKTIMI ARTIKIN LÜTFEN CEVAP

YKS içinde yayımlandı 2020 halen önlisans puan var
      Z
      ZİYA_KARA
    • RE: ÜNİVERSİTE'DE MEMUR OLAN VAR MI ÇALIŞMA ORTAMI NASIL BİLGİLENDİRİCEK VAR MI ÇOK YARDIMCI OLUR

@Kralex hocam bütün kurumlarda mı tayin sakıntılı günümüzde
      birde üniversitede memur musunuz

KPSS ÖN LİSANS içinde yayımlandı
      Z
      ZİYA_KARA
    • ÜNİVERSİTE'DE MEMUR OLAN VAR MI ÇALIŞMA ORTAMI NASIL BİLGİLENDİRİCEK VAR MI ÇOK YARDIMCI OLUR

Merhaba üniversite memur olarak görev yapan var mı nasıl çalışma ortamı yoğun mu riskli mi çok mu yoğun bilgilendirir seniz çok sevinirim

KPSS ÖN LİSANS içinde yayımlandı üni̇versi̇tede memur olan var çalişma
      Z
      ZİYA_KARA
    • 2020 KPSS puanı ile kaç defa merkezi atama oluyor lütfen yardım edin çok ihtiyacım var nolur arkadaşlar bilen varsa çok çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar 2020 kpss puanı ile kaç defa merkezi atama oluyor
      Yani :: 2020 KPSS PUANIM İLE 2020/1 2020/2 2021/1 2021/2 YILLARINDA YAPILAN MERKEZİ ATAMALARA BAŞVURABİLİR MİYİM

YANİ 2020 KPSS PUANIM İLE KAÇ TANE MERKEZİ ATAMA OLUYOR

YARDIM EDİN LÜTFEN HİÇ BİLGİM YOK NETTE ARAŞTIRDIM ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

KPSS ÖN LİSANS içinde yayımlandı 2020 kpss puanı ile kaç
      Z
      ZİYA_KARA
    • 3001 nitelik kodu hangi bölüme ait

Arkadaşlar 3001 kodu hangi bölüme ait

KPSS ÖN LİSANS içinde yayımlandı 3001 nitelik kodu hangi bölüme
      Z
      ZİYA_KARA
    • Ortaöğretim kpss ile mülakatlı ile alınan memur alımı

Arkadaşlar merhaba ortaöğretim kpss puanı ile mülakatlı memur alımı oluyor mu beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim

KAMU PERSONELİ içinde yayımlandı ortaöğretim kpss ile mülakatlı alınan
      Z
      ZİYA_KARA
    • Büro yönetimi bitirdim Ortaöğretim kpss kaç puan alırsam memur olurum lütfen yardım

Merhaba dostlar lisede büro yönetimi alanı bitirdim şimdide Ortaöğretim kpss girecem kaç puan alırsam memur olarak atanırım lütfen yardımcı olun arkadaşlar

KPSS LİSE içinde yayımlandı büro yönetimi bitirdim ortaöğretim kpss
      Z
      ZİYA_KARA
    • Bir kurumdan farklı bir kuruma geçme

Bir sorum var şimdi mesela örneğin
      ordu da belediyede çalışan bir memur Edirne deki Sosyal güvenlik kurumunda tayin isteyebilir mi
      Farklı kuruma geçebilir mi cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler Saygılar

KPSS içinde yayımlandı bir kurumdan farklı kuruma
      Z
      ZİYA_KARA