@paretowilfredo Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Attığınız postları okudum ama bazı yerleri tam anlayamadım . Merkezi atama sınavı dediğimiz sınav kpss a kadrosu ve b kadrosuna girmek isteyen herkesin girdiği ortak sınav mı oluyor ? 2 senede bir mi gerçekleşiyor bu sınav, yoksa her sene gerçekleşen başka bir genel yetenek genel kültür sınavı daha mı var ? Ve yds kpss için gerekmese bile a kadro için başvurularda ek olarak istenen bir şey olduğu için mi öneriliyor ?
DenizB tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Çalışma Ekonmisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü için kpsssKPSS içinde yayımlandı
-
RE: Çalışma Ekonmisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü için kpsssKPSS içinde yayımlandı
@paretowilfredo @now34 çok sağolun gerçekten bayağa bir kafa karışıklığımı giderdiniz. İyi günler dilerim.
DenizB tarafından gönderilen son iletiler
-
@paretowilfredo @now34 çok sağolun gerçekten bayağa bir kafa karışıklığımı giderdiniz. İyi günler dilerim.
-
@paretowilfredo Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Attığınız postları okudum ama bazı yerleri tam anlayamadım . Merkezi atama sınavı dediğimiz sınav kpss a kadrosu ve b kadrosuna girmek isteyen herkesin girdiği ortak sınav mı oluyor ? 2 senede bir mi gerçekleşiyor bu sınav, yoksa her sene gerçekleşen başka bir genel yetenek genel kültür sınavı daha mı var ? Ve yds kpss için gerekmese bile a kadro için başvurularda ek olarak istenen bir şey olduğu için mi öneriliyor ? -
Çalışma Ekonmisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü için kpsssKPSS içinde yayımlandı
Merhaba, 3. sınıf çeko öğrencisiyim. Kpssyi çok fazla araştırmama rağmen çeko için net bir şey bulamadım. Haliyle ne yapmam gerektiğinide kavrayamadım, kpss a mı b ye mi hazırlanmalıyım ? Kpss a da anladığım kadarıyla genel yetenek ve genel kültüre gireceğim ardından muhasebe istatistik hukuk gibi alanlarada çalışmam gerekiyor mu çalışma ekonomisi dışında ? ve b den girmek istersem nasıl bir yol izlemem lazım, alan sınavlarına girecekmiyim ? a ya nasıl hazırlanmalıyım ? yardımlarınız bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim