@paretowilfredo Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Attığınız postları okudum ama bazı yerleri tam anlayamadım . Merkezi atama sınavı dediğimiz sınav kpss a kadrosu ve b kadrosuna girmek isteyen herkesin girdiği ortak sınav mı oluyor ? 2 senede bir mi gerçekleşiyor bu sınav, yoksa her sene gerçekleşen başka bir genel yetenek genel kültür sınavı daha mı var ? Ve yds kpss için gerekmese bile a kadro için başvurularda ek olarak istenen bir şey olduğu için mi öneriliyor ?
DenizB tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Çalışma Ekonmisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü için kpsss
-
@paretowilfredo @now34 çok sağolun gerçekten bayağa bir kafa karışıklığımı giderdiniz. İyi günler dilerim.
DenizB tarafından gönderilen son iletiler
-
@paretowilfredo @now34 çok sağolun gerçekten bayağa bir kafa karışıklığımı giderdiniz. İyi günler dilerim.
-
@paretowilfredo Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Attığınız postları okudum ama bazı yerleri tam anlayamadım . Merkezi atama sınavı dediğimiz sınav kpss a kadrosu ve b kadrosuna girmek isteyen herkesin girdiği ortak sınav mı oluyor ? 2 senede bir mi gerçekleşiyor bu sınav, yoksa her sene gerçekleşen başka bir genel yetenek genel kültür sınavı daha mı var ? Ve yds kpss için gerekmese bile a kadro için başvurularda ek olarak istenen bir şey olduğu için mi öneriliyor ?
-
Çalışma Ekonmisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü için kpsss
Merhaba, 3. sınıf çeko öğrencisiyim. Kpssyi çok fazla araştırmama rağmen çeko için net bir şey bulamadım. Haliyle ne yapmam gerektiğinide kavrayamadım, kpss a mı b ye mi hazırlanmalıyım ? Kpss a da anladığım kadarıyla genel yetenek ve genel kültüre gireceğim ardından muhasebe istatistik hukuk gibi alanlarada çalışmam gerekiyor mu çalışma ekonomisi dışında ? ve b den girmek istersem nasıl bir yol izlemem lazım, alan sınavlarına girecekmiyim ? a ya nasıl hazırlanmalıyım ? yardımlarınız bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim