Haber alan, duyum alan, Bakanlığı arayan kimse yok mu?
T-Loramids tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2020KPSS A içinde yayımlandı
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2020KPSS A içinde yayımlandı
@nurkse06 Elbette. Lakin sorum farklı bir soruydu. Teşekkürler
-
@nurkse06 Ben değil kardeşim hocam. Afedersiniz bölüm bölüm fark ediyor mu ki? Neden sordunuz. Hani bölüm farkediyorsa bilgilendirirseniz memnun kalırım
-
Geçen sene kazanan arkadaşlar burada mı acaba? Geçen sene sağlık raporu tam teşekküllü mu istendi yoksa aile hekimliğinden mi yoksa istenmedi mi? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa
-
Özetle biz bilmiyoruz her ihtimal dahil demişler.Bana da aynını söylediler.Kurumda calisan tanıdığı olan yok mu arkadaşlar? Sorabilecek tanıdığı olan arkadaşlar kurum içinden bilgi edinebilir mi sürecin akıbeti hakkında
-
@nurkse06 Normal internet sitesindeki telefonu aradım.İlgili birime yönlendiriyorlar.Hocam bişey diyemeyiz dediler.
-
2018 yılı sonuçları 3 ay sonra, 2019 yılı sonuçları 6 ay sonra açıklanmış.Sonuçların açıklanacağı tarihi öngörmek zor.Bakanlığı aradım bilgi istedim.Telefona bakan yetkili de bir tarih vermeyeceklerini ve bakanlık sitesini takip etmeye devam etmemiz gerektiğini söyledi. Bakalım