atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. çok şükür listedeyim ben de.
meslek hakkında özellikle seyahat konusunda bilgisi olan oldu mu arkadaşlar? ben doğrudan denetçiler ile görüşme imkanı yakalayamadım ancak kurumda çalışan iki personel ile görüştüm. seyahatlere hazırlan çok yogun olacak gibi bilgi verdiler.
özellikle izmir istanbul antep antalya hatay demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
meslek hakkında bu sitede şehir dışı seyahat çok nadiren olur yazıyordu ben tercih yaparken ama durum tam tersine çok farklıymış ben bunu mülakattan bir gün önce öğrendim.
artık kısmetimiz burası insan her koşula alışır ancak hazırlık yapmak bilgilenmek amacı ile Wahtspp grubu ya da telefon paylaşımı yapsak faydalı olur atanan arkadaşlar ile. daha önce 657 olmayanlar için aday memur eğitimi vs konularda bilgi paylaşımı yaparız. Ne düşünürsünüz bu konu hakkında?
imdatduman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
imdatduman tarafından gönderilen son iletiler
-
@Camokaa yani bu hafta ve önümüzdeki hafta bu işlemler ile geçer diye düşünüyorum.
@1zeynep hocam, bizim mülakata da illa ki itiraz eden olmuştur, itirazlar değerlendirilmiş ve itiraz edene bildirilmiştir belki ama şu an için süreç beklemede.
bir de dün denetçi yardımcılarına hizmet içi eğitim haberi vardı sosyal medya hesaplarında. -
Değerli Arkadaşlar, 27 haziran tarihinde içişleri uzman yardımcılığı kesin olmayan başarı listesi yayınlandı.
Şu şekilde bir yorum yaptım, 3 ilan için listeleri de açıkladılar. 2 ilan için yasal süreler sona erdi bu da 2 hafta sürer itiraz ve değerlendirilmesi. Sonrasında oryantasyon vs bir arada yaparlar ise işlemler son aşamada olabilir.
3 ilan için listeleri de aynı anda yayınlayabilirler. Tabi şahsi kanaatim bu şekilde işleyişi bilmiyoruz -
atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. çok şükür listedeyim ben de.
meslek hakkında özellikle seyahat konusunda bilgisi olan oldu mu arkadaşlar? ben doğrudan denetçiler ile görüşme imkanı yakalayamadım ancak kurumda çalışan iki personel ile görüştüm. seyahatlere hazırlan çok yogun olacak gibi bilgi verdiler.
özellikle izmir istanbul antep antalya hatay demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
meslek hakkında bu sitede şehir dışı seyahat çok nadiren olur yazıyordu ben tercih yaparken ama durum tam tersine çok farklıymış ben bunu mülakattan bir gün önce öğrendim.
artık kısmetimiz burası insan her koşula alışır ancak hazırlık yapmak bilgilenmek amacı ile Wahtspp grubu ya da telefon paylaşımı yapsak faydalı olur atanan arkadaşlar ile. daha önce 657 olmayanlar için aday memur eğitimi vs konularda bilgi paylaşımı yaparız. Ne düşünürsünüz bu konu hakkında?