Bi gelişme var mı arkadaşlar
azur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Valla daha önce benim de mülakat tecrübem oldu nisepeten yakın da sayılırdık ama sürekli arayıp sormaya çekiniyordum.o yüzden sürekli referansından bilgi alanlar bana normal gelmiyor.heleki bakanlık içerisinden biri değil de farklı bir siyasiyse hiç haberi olmaz doğal olarak çok çok takip etmez de ne zaman açıklanacak vs diye
-
@kıymalı-puding uzlaşma sorusunu ösym.diğer soruları da adliden dava açanlar temyiz etmiş
-
@Dumspirospero hocam söylenecek çok şey var zamanında o kadar canımız yandı ki bu sitemin çarpıklığı yüzünden.hayatımda yaşamadığım yıkımları bu sınav mülakat maratonlarında yaşadım allah tabiki can sağlığı versin .ama zaten üzüldüğümüz şey emeklerimiz,umutlarımız.bi noktadan sonra normalleşmiyor ama insan duyarsızlaşıyor artık
-
@keynesinvarisi kazandım hocam şülürler olsun.ama benim ve benim gibi bu kadar ay sonra bu sevinci yaşamama neden olan kimseye hakkımı helal etmiyorum öbür tarafta iki elim yakalarında
-
@idarihakimmm artık böyle şeylere kısmet böyleymiş diyemiyorum gerçekten.çünkü kısmet böyle bişey olmamalı:) ben de sizi çok tebrik ederim
-
RE: 29 Aralık 2019 Hakimlik sınavı yeniden değerlendirme sonuçları
@idarihakimmm mahkeme süresi her sene bir öncekine göre kısalmış zaten .bu sene pandemi olmasaydı belki temmuzda açıklanacaktı .sonraki evrak müşakat sürecini kastertmiştim aslında
azur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kymhakan bana da gönderebilir misiniz?
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar geçen sınavın soruları var mı? Bi de türkiye iktisadı için ne önerirsiniz yasin çoban dışında .
-
Başarılı kim? Herkes başarısız(!)
-
@hkmhkm çok önemli değil hocam .yazmasanız da etkilemez
-
Valla daha önce benim de mülakat tecrübem oldu nisepeten yakın da sayılırdık ama sürekli arayıp sormaya çekiniyordum.o yüzden sürekli referansından bilgi alanlar bana normal gelmiyor.heleki bakanlık içerisinden biri değil de farklı bir siyasiyse hiç haberi olmaz doğal olarak çok çok takip etmez de ne zaman açıklanacak vs diye
-
@idarihakimmm mahkeme süresi her sene bir öncekine göre kısalmış zaten .bu sene pandemi olmasaydı belki temmuzda açıklanacaktı .sonraki evrak müşakat sürecini kastertmiştim aslında
-
@idarihakimmm ondan önceki yıllarda nasıl ilerlemiş acaba süreç?geçen yıl herşey biraz geç ilerledi
-
@kemankeşş2 hocam ben mesaj atamıyorum nedense
-
Kaç kişi kaldı mülakata acaba