@churcill Hadi bakalım. Sizin nasıl geçti sınavınız?
Merzan19 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Gyden 38 tane İngilizce'den 40 tane bilerek işaretledim gerisini de hepsini aynı şık işaretledim. Alandan max. 50-55 doğru çıkar belki barajı geçemeyebilirim de. Önceden sınava girenlere ve şimdi girmiş olanlara soruyorum ilk defa sınava girdiğim için. Sizce teftiş skalasından çok mu uzaktayım?
-
@john Süre sıkıntısı yaşamadınız mı?
-
@c-est-la-vie Hocam alanda benim de süre sıkıntısı olmadı. Ama 50 soru doğru gelir mi bilmiyorum. Davut Paşa'da kan ter içinde girdim zaten sınava. O da saçma bir olaydı. Hayırlısı ya bakalım ne olacak. Standart sapma sorusu vardı onu ne yaptınız? ''0'' yaptım ben.
-
Gerçekten genel yetenek bayağı zordu. Çıkmış soruları çözdüm ben alakası yoktu sınavla. İngilizce sınavında da bankacılık terimleri sormuşlar hep
-
@c-est-la-vie Mesela alanınız iyi geçti. 100 üzerinden kaç doğru bekliyorsunuz?
-
Arkadaşlar İngilizceyi ne yaptınız? Genel yetenekle bir olmasından dolayı süre sorunu yaşadınız mı? Çok bankacılık terimi vardı. Önceki banka sınavlarına girdiyseniz sizce zorluk derecesi nasıldı?