Ertelenmesini isteyen ve istemeyen herkes kendilerince haklı ve doğru sebepler sunuyor. Ancak covidliler girmesin veya çalışmayanlar ertelensin istiyor demek çok yanlış. Ertelensin isteyenlerin başlıca nedeni hastalık artı olarak birçok kişi şehirlerarası ulaşım, konaklama, yeme içme gibi ciddi nedenlerden sıkıntı yaşayacak. Sınav salonunda tedbirler alınsa dahi, özellikle pozitif kişilerin ulaşımı , konaklaması çok zor olacak. Virüs evet marttan beri var ancak çok ciddi seviyelere ulaştığı ve ciddi tedbirlere sebep olduğu şu dönemde sınavın birçok il merkezine dağıtılması taraftarıyım.
ayyıldız18 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
c=0,6
t=0,34
m=0,11/1-c(1-t)+m
1/1-0,6(1-0,1)+0,34=1,25
1,25 ile 200 otonom artışı çarparak 250 bulunuyor. -
RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@turgut_2018
3 kişi hocam başka kimse olmuyor. -
@fenecus Sağolun hocam doğru söylüyorsunuz ,ben soru soran 3 kişi anlamında söyledim.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bakanlık binasına girişlerde aşı veya pcr testi zorunluluğu olacak mı bilginiz var mı ?
ayyıldız18 tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bakanlık binasına girişlerde aşı veya pcr testi zorunluluğu olacak mı bilginiz var mı ?
-
@fenecus Sağolun hocam doğru söylüyorsunuz ,ben soru soran 3 kişi anlamında söyledim.
-
@turgut_2018
3 kişi hocam başka kimse olmuyor. -
c=0,6
t=0,34
m=0,11/1-c(1-t)+m
1/1-0,6(1-0,1)+0,34=1,25
1,25 ile 200 otonom artışı çarparak 250 bulunuyor. -
Arkadaşlar iyi akşamlar, her okulda emanet bırakabileceğimiz yer olur mu ?
-
Arkadaşlar Yiğit Yılmaz Hocanın Kaim Makam konu anlatımından çalışıp tavsiye eden var mı ?
-
Ertelenmesini isteyen ve istemeyen herkes kendilerince haklı ve doğru sebepler sunuyor. Ancak covidliler girmesin veya çalışmayanlar ertelensin istiyor demek çok yanlış. Ertelensin isteyenlerin başlıca nedeni hastalık artı olarak birçok kişi şehirlerarası ulaşım, konaklama, yeme içme gibi ciddi nedenlerden sıkıntı yaşayacak. Sınav salonunda tedbirler alınsa dahi, özellikle pozitif kişilerin ulaşımı , konaklaması çok zor olacak. Virüs evet marttan beri var ancak çok ciddi seviyelere ulaştığı ve ciddi tedbirlere sebep olduğu şu dönemde sınavın birçok il merkezine dağıtılması taraftarıyım.
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@md1234 hocam sağolasın, bugün ptt'den gönderdim hakkımızda hayırlısı. Göndermeyen arkadaşlar varsa bir an önce göndermeli yoğunluk çok fazla var.
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Arkadaşlar , biyometrik fotoğrafı yapıştırıp yolluyoruz değil mi ?
-
@bykeynes Sağolun hocam işte uzun süre sonra ilan gelince insan her şeye dikkat ediyor.