sırf yaşayabilmek için gecemi gündüzüme kattığım gönlümün derinliklerinde yatan bu sürecin kıymetini bilin arkadaşlar Bilin ki bu sürecin hayaliyle yaşayanlar var. İnşallah istediğiniz sonuçları alırsınız. İnşallah Allah bizlere de nasip eder..
![](/uploads/profile/1974-profileimg.jpg)
Türkşad tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
RE: BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
@sofuoglu bakalım Allah büyük. Araştırıyorum bulursam haber edeceğim sizlere de.
-
RE: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
Ayrıca sölemeden geçemicem. Mükemmel bir forum olmuş. Geç kalmış olsamda yerimi buldum.Sıcak bir ortam var:cartwheel_tone1:
-
@Antimülakat vergi usul , cmk ve finansal tablolar eksik ama halledeceğim onlarıda. Şifreyi vermişsin hocam. İhmal ediliyor bu dersler. O yüzden ihmal etmemek lazım
-
RE: KPSS Alan Bilgisinde Soru Sayıları Arttırıldı (2017-KPSS)
@Nolmuyor kalbimize indirmemek için , alıştıra alıştıra veriyorlar hocam
-
@Harun-Resid hocam sırf evden çıkmak adına istiyorum insan yüzü görmüş olmak için.
-
Arkadaşlar son 45..
Nasıl gidiyor çalışmalar. Günde kaç derse bakıyorsunuz -
RE: yeni kategori isteyen var mı ?
2017 sınavına az kaldığı düşünülürse not kaynak kitap çalışma programları taktikler stratejiler hakkında paylaşım yapabileceğimiz bir başlığa herkesin ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.
-
RE: İşletme ve ekonomi fakültesi = iibf ?
@Antimülakat bencede çözülebilir olmalı. Sonuçta işletme mezunuyum. Teşekkür ederim üstad.
-
Yeni mezun olmuş bir kardeşiniz olarak soruyorum, ilk girişte kazanmak mümkünmüdür sizce ? En azından ilk aşama olan test sınavını ? Sayıştay denetçiliğimi rüyalarıma giriyor. Öyle bağlıyım gönülden
ve çok sıkı çalışıyorum. Kpss benim için sayıştay denetçiliğine giden bir basamak. Bu arada yurtdışında kimsenin ismini cismini duymadığı bir üniversiteden mezunum. Ergenlik dönemini yoğun yaşadım çok serserilik yaptım. Ama artık ayaklarımın üstündeyim.telkinlerinize ihtiyacım var sanırım. Verdiğim gereksiz bilgilerden ötürü kusura bakmayın
Türkşad tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar kpss p48 den 75 aldım. Önümde 1.5 ay var. Kaymakamlık için şansım nedir acaba ? Çalışmalımıyım.
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Uzman yardımcılığı sınavında ingilizce ne düzeyde arkadaşlar ? Çalışılarak yapılabilir mi önümüzdeki süreçte
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
arkadaşlar bu facia sınavdan sonra konuşulması gereken tek şey kaç nete kaç puan gelecek. Önceki sınavlara kıyasla 90 puan için kaç net gerekir böyle zor bi sınavda
-
RE: kaç nete kaç puan
@gmsmustafa 25er + nete 90 üstü gelir hocam ne yaptın
-
RE: KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
@Harun-Resid hocam pelikan yayınlarının demelelerine bakanildinizmi acaba ? Sorular kpss ayarındamıdır
-
RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
@marjinalfaydali muhasebe de iş tek düzen hesap planında bitiyor. Soru çözerken mutlaka önünde olsun.bol soruyla halledilir. Birde çözdüğün denemeylede alakalı hocam. Murat yayınları hayli zor mesala. Çok stres yapmadan devam etmelsin. Numerusu 2 kere dönsen güzel bi seviyeye gelirsin bence.
-
RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
@marjinalfaydali hukuk maliye konu tekrarı, iktisat muhasebe soru çözümü. Ben şahsen böyle yapıyorum. 2 günde birde deneme
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Keymarsh daha yönetmelik değişikliği var kurumların unutmuşum..
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Sınavdan sonra ilk ilan ne zaman gelecek acaba. Yazın hiç sınav yapıldığı olmuşmu yoksa ekim e kadar sürermi bekleyiş
-
RE: KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
İsem 10 lu deneme çözen varmı arkadaşlar ? 40 soruluk sistemde. Sorular zor değil gibi.