Kpss sonrası kurum sınavı yapmak kadar mantıksız bir iş yok . O yüzden EPDK ya helal olsun. Derece yapan insanların bilgisini mi olçüyorlar tesadüfen mi aldı acaba bu puanı diye mi düşünüyorlar. Ne diye kurum sınavı yapılıyor anlamış değilim. Kurum sınavı denilen şeyde KPSS kalitesinin çok altında ozensiz hazırlanmış kpss konularından farklı tek yani 2-3 tane kendi mevzuatlarindan sordukları sorular. Hadi klasik sınav da yorumlama kabiliyetini olctugunu farzederek onu es geçelim test yapılan kurum sinavlari beni deli ediyor.
müfettişbey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
-
RE: Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
EPDK da hukukçulardan p4le alım yaptı ve 28.kisinin puanı 95.4 tü. Ve bu 28kisinin tamamı hukukçu. Görünen o ki p 4puanlari çok yüksek. Kendi P5 puanim 93.4 ve sıralamam 38. Görünen o ki çok yuksek kapatacak. Hayırlısı diyelim.Yine de 90+ puanı olanlar başvuru yapsın tabi ki.
-
RE: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@prezıntcihangir ben 25 yaptım. O soruda fisheri kullanamayiz çünkü enflasyon oranı yuksek.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@istanbulsiyasal insanlar bir acayip anlamaya çalışmamak en iyisi.
müfettişbey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@istanbulsiyasal insanlar bir acayip anlamaya çalışmamak en iyisi.
-
RE: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@levla yani bu saatten sonra listeye yeni bir kişiyi eklemezler . Feragat olsa bile. Mülakata gitmemek en mantıklısı olur.
-
@prezıntcihangir ben 25 yaptım. O soruda fisheri kullanamayiz çünkü enflasyon oranı yuksek.
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@bulut25 sizin puanınız kaç Zonguldak yazdınız sanırım
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Puan 90.9 Zonguldak yazdim. Herkes için hayırlısı olsun insallah
-
@hicks27 yok hocam üç taksit değil iki taksit halinde ödeniyor
-
@lost29 en erken Nisan'da işbaşı demişti banada. Ocak sonu Şubat başı açıklanır inşallah da ise başlamayi beklemek çok sıkıntı değil.
-
RE: Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
EPDK da hukukçulardan p4le alım yaptı ve 28.kisinin puanı 95.4 tü. Ve bu 28kisinin tamamı hukukçu. Görünen o ki p 4puanlari çok yüksek. Kendi P5 puanim 93.4 ve sıralamam 38. Görünen o ki çok yuksek kapatacak. Hayırlısı diyelim.Yine de 90+ puanı olanlar başvuru yapsın tabi ki.
-
@dursundursun bizim girdiğimizde listedeki 5kisiden 2 kişi vardi ama normal de başka gün girmesi gereken biri daha vardı yani toplam 3 kişiydik. Yani onu tahmin etmek güç bence.