@Antimülakat Hocam vallahi dediğiniz gibi oldu öyle mutluyum ki bir kaç saat çalışma ve arkadaşlardan toplanan notlar ve en iyi bildiğim yerden çıkan soru, şükürler olsun hocanın insafına kaldık
yarın yeni bir sınavda görüşmek üzere
Vektör tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Finaller Geldi
-
YDS bir ay kala
Arkadaşlar merabalar. Bu forumu yoğun olarak takip ediyorum ve bilgisine güveniyorum buradaki insanların. Çok kötü olmayan bir ingilizce altyapım var, muazzam da denemez ama 40 civarı puan aldırır bana YDS'den. Son bir ayda neler yaparsam 55 60 civarı puan alabilirim bana fikir verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim hepinize
-
@Antimülakat hocam tam da benim durumumu özetlediniz. Umarım 80 kısmı da gerçek olur da o son dakika golünü burada paylaşırım ve sevincime ortak olursunuz
-
Finaller bitiyor ve bir dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz, bu forumda gezinirken mezun olup ne yapacağım diyor insan ama sanırım okuldayken de herkesin derdi mezun olmaktı. Allah kazasız belasız mezun olup sonra da iş bulmayı nasip etsin
Vektör tarafından gönderilen son iletiler
-
YDS bir ay kala
Arkadaşlar merabalar. Bu forumu yoğun olarak takip ediyorum ve bilgisine güveniyorum buradaki insanların. Çok kötü olmayan bir ingilizce altyapım var, muazzam da denemez ama 40 civarı puan aldırır bana YDS'den. Son bir ayda neler yaparsam 55 60 civarı puan alabilirim bana fikir verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim hepinize
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@ODTÜSBKY hocam siz bilgili bir abiye benziyorsunuz size bir şey soracağım, ben bu yıl 29 yaşında mezun olacağım lisanstan, aralıkta da tecil hakkım dolacak, tezli yüksek lisans olur diye düşünüyorum aslında ama bir aksilik oldu ve o olmadı tezsize başvurdum, bir sonraki yılın tezlisine de hak kazandım sistem bunu yapmama izin veriyor mu? 1.5 yıllık tecil hakkını direk veriyorlar sonra da tezliye başlayınca sorun çıkarmıyorlar diye düşünüyorum yukarıda okuduklarımdan. Bi yardımcı olsanız bana, hiç olmazsa bir buzdolabı verin de gideyim
.
-
Finaller bitiyor ve bir dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz, bu forumda gezinirken mezun olup ne yapacağım diyor insan ama sanırım okuldayken de herkesin derdi mezun olmaktı. Allah kazasız belasız mezun olup sonra da iş bulmayı nasip etsin
-
Şans dileyin bana sevgili kardeşlerim, bugün ve sonra gelen 5 günü atlatırsam her şey çok güzel olacak
-
Bugün var olan sınav güldürmedi beee
Neyse artık bu hafta sonu bi geçsin daha rahat hissedeceğim, özellikle pazartesi geçerse değmeyin keyfime
.
-
Yeni bir sabah yeni bir final hazırlığı, her seferinde söylenen şu yalan var ya bugün geçsin yarın ki sınava daha doğru düzgün hazırlanacağım; bu dönem bitsin diğer dönem tüm derslere gireceğim, not tutacağım, kaynakları okuyacağım. Sonuç her seferinde aynı ama sınava 1 gün kala, 3-5 saat kala kritik yerleri bulmaya çalışma, anlatacak birilerini bulmak için uğraşma
Hadi yine şans dileyin bana
-
@Antimülakat Hocam vallahi dediğiniz gibi oldu öyle mutluyum ki
bir kaç saat çalışma ve arkadaşlardan toplanan notlar ve en iyi bildiğim yerden çıkan soru, şükürler olsun hocanın insafına kaldık
yarın yeni bir sınavda görüşmek üzere
-
@Antimülakat hocam tam da benim durumumu özetlediniz. Umarım 80 kısmı da gerçek olur da o son dakika golünü burada paylaşırım ve sevincime ortak olursunuz