@adems tus değilse de tyt ayt matematik kitabı bekleyerek el artırıyorum
S I R I U S tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kymkamlıkuzmanı bence bu yazarlardan ziyade öğrencilerin futbol takımı tutar gibi bu insanları desteklemesinden kaynaklı bir sorun. Bir çoğumuz işsiziz başka sınavlarla birlikte kaymakamlığa hazırlanıyoruz ve kısıtlı bütçemizle elbet birkaç kaynağa yer verebiliyoruz bu anlamda tartışmamız çok normal. Ama bir kaynakla ilgili yorum yapınca ortam "sen abdülhamiti savundun"dan hallice bir hal alıyor :))
S I R I U S tarafından gönderilen son iletiler
-
@azimlihkhk yapma kardeşim, atma şu zehirli oku atma :)))
-
@piyemonte evet ben de hatırlıyorum bir canlı yayına katılıp sonbaharda 60 kişi alım yapılması planlanıyor demişti nitekim öyle olmadı. Olası bir sürprize karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor diye düşünüyorum
-
@adems tus değilse de tyt ayt matematik kitabı bekleyerek el artırıyorum
-
Geçtiğimiz sınava otuz üç bin kişi girdi. Sınav ücreti de düşünüldüğünde öğrenci üzerinden rant sağlayan, öğrenciyi bir kazanç kapısı olan gören bu sistemde kimse kpss şartı getirmez diye düşünüyorum. Önceki girdilerde de belirtildiği gibi çok tarafı mağdur eder yayınevleri, yazarlar, ösym..
-
Önceki yıllarda resmi gazetede boş kadro sayısının yayımlanmasının itibaren ne kadar sürede ilan gelmiş bilen var mı
-
@pareto06 o kamp yayınlandığı sene bana zor gelmişti videolar. Kutluay kararlıyı bitirdikten sonra izleyeyim. Spotifyda mevzuat podcast insan hakları için içerik yüklemeye başlamış onlarda dinlenebilir boşta kaldıkça. Aöfyle kutluay kararlıdan kısa kısa notlar çıkararak sürekli tekrar edeyim takıldığım yerde buralardayım :))
-
Arkadaşlar insan haklarını nasıl çalışıyorsunuz?Elimde kutluay kararlı konu anlatımı ve optimus law soru bankası var henüz başlamadım. Kas ve kaim makamın insan hakları sorularıyla birlikte yeterli olur mu? Açıkçası yeni kaynakta almak istemiyorum aöf insan haklarını kaynak olarak kullanan var mı memnun musunuz
-
@fthdyngc kitap fiyatları düşünülünce kaynak konusundaki maymun iştahlılık kesinlikle macera aramak oluyor bencede
-
@kymkamlıkuzmanı bence bu yazarlardan ziyade öğrencilerin futbol takımı tutar gibi bu insanları desteklemesinden kaynaklı bir sorun. Bir çoğumuz işsiziz başka sınavlarla birlikte kaymakamlığa hazırlanıyoruz ve kısıtlı bütçemizle elbet birkaç kaynağa yer verebiliyoruz bu anlamda tartışmamız çok normal. Ama bir kaynakla ilgili yorum yapınca ortam "sen abdülhamiti savundun"dan hallice bir hal alıyor :))
-
@zeustraus güzel arkadaşım kişileri ya da şahısları neden övelim ya da niye aynı şekilde yerelim? Bu insanların hoca sıfatı ile abartılmasından rahatsız olduğumu söylemişim zaten. Duyumlarının doğru olduğunu düşünmem beni kimsenin fanı yapmıyor ki. Hiçbir kaynağını almadım almam da hem bu işi ticarete döktüğünü düşündüğüm için hem de sürekli hakkımda şurda yazılıyor burda yazılıyor muhabbeti yaptığı için. Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşıyor bırakalım hoca muhabbetini
bu sınav az kaynağa çok iyi hakimiyetle kazanılacak bir sınav diye düşünüyorum bu yüzden kaim makam mevzuat ve soru bankası artı ahmet hocanın kas ını kullanıyorum. Klasik kitaplar bir yere gol atma amacı yok