Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hazinenin ve diğer kurumların mülakatına girip de gitmeyecek olan arkadaşlar varsa feragat etsinler lütfen.
mrttrm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
mrttrm tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Arkadaşlar bu kadronun merkez uzmanlıklardan bir farkı var mı ? Özlük hakları çalışma koşulları vs hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum. Forumda maliye mezunu olup da mülakata kalan bir arkadaş varsa mülakat aşamasında ne tür sorular ile karşılaştı acaba ? Birazcık bahsederse çok sevinirim.
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@istanbulsiyasal hocam iki imza derken aday başvuru formunda iki tane imza kısmı var oralar mı ? Yoksa başka bir yer mi?
-
RE: BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@onuktekin evet yüklenmiş hocam saolun.
-
RE: BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar fotoğrafını yüklemekte sorun yaşayan ve yaşadığı sorunu çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ?
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hazinenin ve diğer kurumların mülakatına girip de gitmeyecek olan arkadaşlar varsa feragat etsinler lütfen.
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@paretowilfredo haklısınız. Teşekkürle yinede.
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@paretowilfredo alımın ne zaman geleceğine ilişkin bir bilginiz var mı hocam ?
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Arkadaşlar bende sorun yaşadım. Sistem otomatik olarak en yüksek puanı çekmesi gerekiyor. Ama benim en yüksek puanımı çekmiyor. Manuel olarak da kendim düzeltemiyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ?
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar 73. soruda bir sorun var mı sizce ?