@cemresaygin Cevabınız için teşekkür ederim.Ben iç kontrolör unvanı için mülakata katılmıştım.Komisyon yaklaşık 35-40 dakika boyunca bankacılık, iktisat, hukuk hatta muhasebe alanlarından teorik sorular sordu.Burada çoğu arkadaş sohbet havasında geçtiğini belirtince hangi pozisyon için girdiğinizi sorma ihtiyacı hissettim. Dediğiniz gibi umarım en kısa sürede açıklanır, herkesin hakkında hayırlısı olsun.
M.Friedman
@M.Friedman
GAZİ ÜNİVERSİTESİ/İİBF/İKTİSAT
M.Friedman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
M.Friedman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Herkese tebrikler arkadaşlar, iç kontrolör pozisyonu için olumlu dönüş aldım. GUY'da Ankara için sınava girecektim artık girmeyeceğim. Herkes için hayırlısı olsun.
-
RE: GUY 80+ Puanlılar
Halkbankası'ndan olumlu dönüş gelmez ise veyahut başvurunun son gününe kadar sonuçlar açıklanmaz ise 89 ile Ankara yazacağım
-
@cemresaygin Cevabınız için teşekkür ederim.Ben iç kontrolör unvanı için mülakata katılmıştım.Komisyon yaklaşık 35-40 dakika boyunca bankacılık, iktisat, hukuk hatta muhasebe alanlarından teorik sorular sordu.Burada çoğu arkadaş sohbet havasında geçtiğini belirtince hangi pozisyon için girdiğinizi sorma ihtiyacı hissettim. Dediğiniz gibi umarım en kısa sürede açıklanır, herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@cemresaygin Hocam hangi pozisyon için mülakata katıldınız acaba?