Hocalarım herkese iyi akşamlar. 75.122 puan ile bu listeyi yaptım sizce oluru var mıdır olursa sizce hangisi olur yorumlarsanız çok sevinirim
1 istanbul
2 kastamonu
3 Iğdır
4 Van
5 Ardahan
taksflasyon tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
1000 kişilik GUY ilanının yazılı sınavını puanım 75 olduğu için 1-1.5 puanlarla kaçırdım. Bu ilandan da pek umudum yok açıkçası. İl tercih sayısının bir olması, başvurular başlayana kadar en azından bir kısım adayın istihdam olmuş olacağı vs. gibi görüşlere saygım var, önceki yorumları da okudum ama umarım yanılıyorumdur ve nispeten düşük kapatır bu sefer. En azından 75 civarı puanlarda olan arkadaşlarda benim gibi bu süreçte en azından bir kez daha bir fırsatı kaçırmış olmaz.
taksflasyon tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
1000 kişilik GUY ilanının yazılı sınavını puanım 75 olduğu için 1-1.5 puanlarla kaçırdım. Bu ilandan da pek umudum yok açıkçası. İl tercih sayısının bir olması, başvurular başlayana kadar en azından bir kısım adayın istihdam olmuş olacağı vs. gibi görüşlere saygım var, önceki yorumları da okudum ama umarım yanılıyorumdur ve nispeten düşük kapatır bu sefer. En azından 75 civarı puanlarda olan arkadaşlarda benim gibi bu süreçte en azından bir kez daha bir fırsatı kaçırmış olmaz.
-
@adam-simith Umarım 75 civarında hatta biraz aşağısında kapatırlar yoksa bir çok kişi büyük hayal kırıklığı yaşayacak gibi duruyor
-
@Dr-Pyle yanıt için teşekkürler hocam, benimde beklentim Iğdır üzerinde belki bir ihtimal Kastamonu olur diye düşünmüştüm ama sanırım Kastamonu epey tercih edilmiş hayırlısı
-
@varol Hocam hakkımızda hayırlısı sizin liste Ardahan'a kalmadan birisi olur muhakkak bakalım benimki patlamaz umarım..
-
Hocalarım herkese iyi akşamlar. 75.122 puan ile bu listeyi yaptım sizce oluru var mıdır olursa sizce hangisi olur yorumlarsanız çok sevinirim
1 istanbul
2 kastamonu
3 Iğdır
4 Van
5 Ardahan