@bcbc3434 Ateş etmesi sonucu camın kırılacağı kesin ve camı kırmadan fail sonuca ulaşamayacağını bilip istediği için ikiside doğrudan kast
Judgehsn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Judgehsn tarafından gönderilen son iletiler
-
@bcbc3434 Ateş etmesi sonucu camın kırılacağı kesin ve camı kırmadan fail sonuca ulaşamayacağını bilip istediği için ikiside doğrudan kast
-
Borçlar Ödemezlik Defi Zorunluluk halinde tazminat son bulmaz Hakkaniyet sorumluluğu Ayırt etme gücü olmayanlar- Zamanaşımı vardı CEZA Adalet bakanı - Ağır Ceza Mahkemesi - Yaralamak için ateş etmek iki durum içinde doğrudan kast Tekerrür 3 yıl - Hapis Cezasının ertelenmesinde hakim denetimli serbestlik uygulamayabilir - Af sorusu - taksirli öldürmede mahkum oy kullanabilir ve ehliyetine el konulabilir öncülleri hatırlamamakla birlikte bunlar
-
@bcbc3434 emin eğilim 5 olabilir emin olmadığım tek soru o ve detay bir sorudu
-
@keynesinvarisi yakın hısımlar senede arası senede bağlanmış ise senetle ispat zorunluluğu vardır cevap kardeş olacak
-
Anayasa 301 - 360 400 arasında olan sayı süresi 1 yılı aşmayan anlaşmalar hsk üyeliği karma komisyon (anayasa ve adalet) seçimlerin yenilenmesi sadce 3 yıl sonra cb makamı boşalırsa sadece cb yapılır onun için 1 ve 3 önermeleri olacak diğerlerini hatırlayamadım meclis tatile 1 temmuzda girer İDARE Elbistan ilçe idare şube başkanları - Mal Bildirimi Şubat ayının son günü 0 ve 5 ile biten - Yetki gaspı Kamu ihale kurumna itiraz Belli istekliler arasında ihale iptal sorusu ben 3 yaptım emin değilim memurun atamaya ilişkin eski ve yeni görev yeri Antalya Van olacak