Yine heryerde boşa çalışmayın ertelenirciler... İnsanlar kpss sürecinin zorluğundan bahseder hep. Ama onun birde sonrası var ki Allah belasını versin. 2019 kpssden beri (güzelde bir puan almışken) her gün bugün acaba ne türlü bir sıkıntı olmuş diye giriyorum şu siteye. Şükür ki yüzümü buruşturan bir muhabbet okumadan çıkamıyorum.
Çalışması öğrenmesi günleri ayları sınavı puanı alımı iptali ertelenmesi gelmemesi bitmemesi... Lanet olsun herşey 5500 lira için mi ? Hiçbir vasıf ve tanımı oluşmamış instagram fenomenleri bir alo ya 150K borç verebiliyorken bana bu hayatı reva gören kadere dibine kadar lanet olsun.
jklannister tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@extraordinary benim Gazi üni fen fakültesi
-
Sınav giriş belgesi bazı harfler çıkmamış hey Allahım ya :d varmı öyle olan?
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Maliye alımları bitmeden gelirse rekorlu şekilde kapatır. Sayıda yine aynı olursa taban Geçen seneki 85 puanıda geçer. Ama maliye alımları açıklanır birçok insan atanırsa puanlar sağlam düşer. Benimde 84 puanım var ne olur bilmiyorum. Bildiğim tek şey son guy'daki gibi yazılıyla sözlü arasını açmamamız gerekiyor. İlk yazdıkları gibi 5 hafta sonraya yapmalılar sözlüyü. Yoksa halimiz duman
jklannister tarafından gönderilen son iletiler
-
Yine heryerde boşa çalışmayın ertelenirciler... İnsanlar kpss sürecinin zorluğundan bahseder hep. Ama onun birde sonrası var ki Allah belasını versin. 2019 kpssden beri (güzelde bir puan almışken) her gün bugün acaba ne türlü bir sıkıntı olmuş diye giriyorum şu siteye. Şükür ki yüzümü buruşturan bir muhabbet okumadan çıkamıyorum.
Çalışması öğrenmesi günleri ayları sınavı puanı alımı iptali ertelenmesi gelmemesi bitmemesi... Lanet olsun herşey 5500 lira için mi ? Hiçbir vasıf ve tanımı oluşmamış instagram fenomenleri bir alo ya 150K borç verebiliyorken bana bu hayatı reva gören kadere dibine kadar lanet olsun. -
@estergon-kalesi Vergi Müfettişi, Hazine uzmanı ve bazı guyların başvuracağını düşünmüyorum.
-
Maliye alımları bitmeden gelirse rekorlu şekilde kapatır. Sayıda yine aynı olursa taban Geçen seneki 85 puanıda geçer. Ama maliye alımları açıklanır birçok insan atanırsa puanlar sağlam düşer. Benimde 84 puanım var ne olur bilmiyorum. Bildiğim tek şey son guy'daki gibi yazılıyla sözlü arasını açmamamız gerekiyor. İlk yazdıkları gibi 5 hafta sonraya yapmalılar sözlüyü. Yoksa halimiz duman
-
@extraordinary benim Gazi üni fen fakültesi
-
Sınav giriş belgesi bazı harfler çıkmamış hey Allahım ya :d varmı öyle olan?
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Banka sınavlarına tecil ve dil barajı sıkıntıları yüzünden girmiyorum. Ama Halkbanktada geçen sene Vakıfta da dil barajından vazgeçtiler. Benimde moralim bozuluyor böyle olunca. Bu hep böyle mi gider ingilizcesiz de bankalara girilir mi ?
Son olarak Halkbank'ı kazanan Eskişehir Guy bekleyenler var mı? -
@estergon-kalesi çook teşekkür ederim kararsız kalmıştım. Fakat sanırım 4t guy yok sitede. Guy çıkmış var sadece
-
Arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. Guy çıkmış sorular ve guy denemelerini hangi siteden sipariş verdiniz? Gecikmesini istemiyorum. 1 haftayı geçer mi ? Hangi siteyi önerirsiniz?