Yeni haber var sandım ama başka şeyler konuşulmuş. Yıl oldu 2021 millet hala uzmanlıkta yds olmasın diye tartışma çıkarıyor. İnşallah C seviyesi ister de puanı olan girer (bunun bi sonraki aşaması kpsssiz uzman yard alımı olsun diye etkinlik düzenlemek heralde allah akıl fikir versin)
sapiens tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Keşke 1 gün önce haber verselerdi(!) ona göre ayarlardık kendimizi
sapiens tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Keşke 1 gün önce haber verselerdi(!) ona göre ayarlardık kendimizi
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
5 istatistikçi alacaklar, sınava 9 kişi girdik... yine de o genel ekonomi bilgisinde 3 sorudan fazla yapan 1-2 kişiden fazla çıkacağını hiç sanmam. İngilizceden de elenen olsa acaba bizden mülakat gören olacak mı merak ediyorum. İİBF mezunuyla Fen fakültesi mezununun cevaplayacağı ekonomi sorularının aynı olması bana aşırı saçma geldi. Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum kimseyi almaya niyetleri yok gibi...
-
RE: SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
Dün aradım “valla biz de ne zaman açıklanacağını merakla bekliyoruz” dediler
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Yeni haber var sandım ama başka şeyler konuşulmuş. Yıl oldu 2021 millet hala uzmanlıkta yds olmasın diye tartışma çıkarıyor. İnşallah C seviyesi ister de puanı olan girer
(bunun bi sonraki aşaması kpsssiz uzman yard alımı olsun diye etkinlik düzenlemek heralde allah akıl fikir versin)
-
Önümüzdeki iki haftadan ümitliyim bakalım yine boşa mı çıkacak
-
@lost29 hocam keşke doğru olsaydı bu tahmininiz hepimiz rahatlamış olurduk
-
Merhaba dostlar mülakattan çıkalı 4 ay olmuş
kurumu arayan haber alan oldu mu acaba??? Fikri olan var mı ortalama kaç ayda açıklanıyor?? Mülakattan sonraki hafta açıklandı mı acaba diye kurumun duyurularına baktığım aklıma geldi de kendime güldüm biraz
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar ben gün içinde sınava başvurdum yds 80 üzeri kpss 86 sabah parayı da yatırdım 5 kere kontrol ederek. Başvurum alındı tekrar görüntüleyebiliyorum. Ama hesabıma para iadesi yapılmış aynı durumu yaşayan var mı?? İibfli değilim mümkün değil bence listeye girememem