100 gün oldu arkadaşlar
eşanlıdenge tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Sayın başkan 14:05 te NTV canlı yayınında olacakmış, konuyu sormamız için bir fırsat daha umarım bir sonuç alırız
-
Son güne bırakmak ne derece sağlıklı arkadaşlar? Ben açıkçası herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda Ankara'ya gidip bu durumu çözebilecek bir süre ayircam. Yani persembe basvurcam. Bu benden kaynaklı bir şey değil , kimse k.bakmasın
eşanlıdenge tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
Kurum içi personel kpssden muaf, askerlik şartı var. İlan baştan sona kötülük kokuyor.
-
Sayın başkan 14:05 te NTV canlı yayınında olacakmış, konuyu sormamız için bir fırsat daha umarım bir sonuç alırız
-
RE: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Cuma veya pazartesi açıklanacak deniyordu , beklemek artık işimiz oldu resmen
-
100 gün oldu arkadaşlar
-
SGK uzmanlık sonucu bekliyorum, Halkbank uzmanlık kazandım fakat SGK denetmenlik mülakatı ile çakıştığı için gitmicem. Resmen baş koydum SGKnın yoluna..
-
Yapılan açıkça bir yıldırma politikasıdır
-
@Antimülakat yani müfettişliğin açıklanmasını bekliyoruz
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Mülakatların bitiminden sonra ilk etapta İstanbul grubunun mülakat sonucu aciklanacakmış, 3 hafta içinde diğerlerinin de açıklanması planlanmaktaymış
-
Son güne bırakmak ne derece sağlıklı arkadaşlar? Ben açıkçası herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda Ankara'ya gidip bu durumu çözebilecek bir süre ayircam. Yani persembe basvurcam. Bu benden kaynaklı bir şey değil , kimse k.bakmasın