Arkadaşlar ben baskı yapmaktan yana değilim mülakat için. Bence ticaret den. duy gibi mulakatların sonuclanmasının ardından yapılması şansımızı arttıracaktır. aceleci davranmayalım bence
ezequiel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@duha GUY kurum sınavıyla beraber yaşanılanlardan sonra ben sizin durumunuzdaki adayların daha anlayışlı olacagına inanmak istiyorum. Yöneticilerden bizi anlamasını nasıl bekliyorsak ondan önce adaylar olarak birbirimizi anlamalıyız önce. En basitinden şu sahneyi aklına getirirse iyi olur insanlar. GUY sınav cıkışı adayların umutla bekleyen ailelerini kapıda gördüğümde şahsen bana hayatı ve sistemi fazlasıyla sorgulattı.
ezequiel tarafından gönderilen son iletiler
-
uzman yrd icin mail aldinizmi arkadaslar
Cevap: [Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı](İç kontrolör)
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
hocam aramalar ne zaman baslar bilginiz varmı
-
@duha GUY kurum sınavıyla beraber yaşanılanlardan sonra ben sizin durumunuzdaki adayların daha anlayışlı olacagına inanmak istiyorum. Yöneticilerden bizi anlamasını nasıl bekliyorsak ondan önce adaylar olarak birbirimizi anlamalıyız önce. En basitinden şu sahneyi aklına getirirse iyi olur insanlar. GUY sınav cıkışı adayların umutla bekleyen ailelerini kapıda gördüğümde şahsen bana hayatı ve sistemi fazlasıyla sorgulattı.
-
@DüdüklüTencere2 Şahsen bende saydığım mülakatlara(duy , ticaret vs.) girme şansı elde etmiş olsaydım böyle bişey yazanı linç ederdim. Fakat elinde avucunda sadece GUY kalmış memur adayı olduğum için en rasyonel olanının bu olduğunu düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ben baskı yapmaktan yana değilim mülakat için. Bence ticaret den. duy gibi mulakatların sonuclanmasının ardından yapılması şansımızı arttıracaktır. aceleci davranmayalım bence
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@duha mülakatlar mı şubatın ılk haftası yapılır geliyor hocam
-
@uzmandy ankaradaki egitim boyunca ücret durumu nedir hocam
-
@ayladmrci hocam ilçe seçimi yapmıyoruz dıymı basvuruda
-
Arkadaşlar ilçe secimi başvuru aşamasında yapmıyoruz sanırım ?