Öğretmenlerin sistemi ne güzel her şeyin tarihi önceden biliniyor. Mülakat tarihi, tercih tarihi, mülakat açıklanma tarihi hatta göreve başlama tarihleri bile belli. Biz de bunları planlamak çok mu zor anlam veremiyorum. İlan yayınlanırken şu tarihte kurum sınavı şu tarihte sonuç açıklama denemez mi? 2 ayımızı hiç ettiler!
michels27 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Mübarek günde yok mu bir duyum dostlar boşuna sayfa yenilemeyelim.
-
Şimdi aradım arkadaşlar hanımefendinin verdiği cevap listeler hazır ama biz kafamıza göre yayınlayamayız yönetimden haber bekliyoruz bize onay verdikleri anda yayınlayacağız.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@whshw 100 lira para aldılar sınav için ne kalem ne silgi ne dezenfektan verdiler. Bir de haftalarca sınav sonucunu bekletiyorlar. Şükür optik vardı yoksa aylar sürerdi herhalde
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Her sınava gitmek için en kötü 500 lira git gel parası veriyoruz. Ama girdiğimiz sınavın sorularını görmeyi bırakın, aldığımız sonucu bile göremiyoruz.
-
Geçen bir Vergi Müfettişi ile konuştum duy sonuçlarını bekliyorum gruplarda, forumlarda bugün yarın açıklanacak diyenler var dedim. Adamın bana dediği kelime kardeşim git sınavın, mülakatın neyin varsa ona çalış bu gruplarda bizim zamanımızda da böyle insanlar vardı insanların ders çalışmasını nasıl engellerim, kişinin gireceği sınav motivasyonunu nasıl düşürürüm diye türlü türlü küçük düşüncelerle uğraş verirlerdi zaman geçse de fıtrat değişmez demişti. Adama Sensiiinn diyesim geldi bu ortamı görünce
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@ömer-faruk-0 Hocam zaten yapanlara 4-5 verirlerse yapmayanlardan da 4-5 kırmış olmazlar mı
-
RE: Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021
Arkadaşlar sınav 100 soru her alandan 20 soru gelecek. Geçen sınavda böyle değildi 10 muhasebe sormuşlardı ama yönetmeliği düzenlemişler Artık her alan eşit. Bir de geçen sınavın zorluğu her alandan Soru gelmesiydi 5510, iş kanunu, ihale, imar hemen Hemen hepsinden soru geldi.
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Hayırlı olsun dostlar liste açıklandı. İİBF 90.96
-
RE: Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021
@mvulku Bir tık burası daha zordu desek daha doğru olur 12 kişi kalacaktı 7 kişi kalmıştı mülakata.
michels27 tarafından gönderilen son iletiler
-
Vay be 76 ile Duy gördü bu gözler
-
RE: BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@mogut3 15-20 dakika önce olursanız yeterli hocam. Erken gidersenizde sorun olmaz girişte beklersiniz. Saatiniz gelince yukarıya çıkıyorsunuz. Saat başına 4-5 aday vermişler sırası gelen giriyor.
-
Mülakat ortalama 10 dakika sürüyor. Rahat bir ortam Kurumun başkanı yönetiyor. Girdikten sonra kendinizi tanıtıyorsunuz kısacası kurum hakkında birkaç soru işte kurum ne iş yapar nereleri düzenler vs. Fanustan tek soru çekiliyor. Gelir gider nedir? Gelir tablosu, bilanço farkları sorusu çıktı bana. Sonra da Bağlı ilgili ilişkili kurum farkını sordular. Kamu yönetimi okuduğum için sormuş olabilirler.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@ömer-faruk-0 Hocam zaten yapanlara 4-5 verirlerse yapmayanlardan da 4-5 kırmış olmazlar mı
-
Herkese başarılar dilerim. Mülakatlar kaç dakika sürüyor? İçerdeki havadan giren arkadaşlar biraz bahsetse keşke
-
@sedatinho Siz ne anlatıyorsunuz ben hiç bir şey anlamadım. Birinden haber alıp telefon başında saatlerce beklemenin ne demek olduğunu idrak edemiyorsunuz galiba.
-
Geçen bir Vergi Müfettişi ile konuştum duy sonuçlarını bekliyorum gruplarda, forumlarda bugün yarın açıklanacak diyenler var dedim. Adamın bana dediği kelime kardeşim git sınavın, mülakatın neyin varsa ona çalış bu gruplarda bizim zamanımızda da böyle insanlar vardı insanların ders çalışmasını nasıl engellerim, kişinin gireceği sınav motivasyonunu nasıl düşürürüm diye türlü türlü küçük düşüncelerle uğraş verirlerdi zaman geçse de fıtrat değişmez demişti. Adama Sensiiinn diyesim geldi bu ortamı görünce
-
Öğretmenlerin sistemi ne güzel her şeyin tarihi önceden biliniyor. Mülakat tarihi, tercih tarihi, mülakat açıklanma tarihi hatta göreve başlama tarihleri bile belli. Biz de bunları planlamak çok mu zor anlam veremiyorum. İlan yayınlanırken şu tarihte kurum sınavı şu tarihte sonuç açıklama denemez mi? 2 ayımızı hiç ettiler!
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Başarılı kontenjan dışı ne anlama geliyor arkadaşlar. Yedek falan mı olmuşum kaçıncı yedeğim ya da
-
Mübarek günde yok mu bir duyum dostlar boşuna sayfa yenilemeyelim.